Evenimentul ZileiEVZ SpecialNoi dezvăluiri despre moartea lui Răzvan Ciobanu. S-a aflat tot ce s-a întâmplat în acea noapte fatidică

Noi dezvăluiri despre moartea lui Răzvan Ciobanu. S-a aflat tot ce s-a întâmplat în acea noapte fatidică

Noi dezvăluiri despre moartea lui Răzvan Ciobanu. S-a aflat tot ce s-a întâmplat în acea noapte fatidică
Avocata familiei lui Răzvan Ciobanu, Laura Vicol, face noi dezvăluiri din ancheta legată de tragicul accident rutier al designer-ului.

Laura Vicol, prietena cea mai bună a designerului a vorbit despre omul care s-ar putea face vinovat moral de moartea lui Răzvan Ciobanu. Sunt foarte multe mistere care urmează să fie lămurite după terminarea anchetei care s-a deschis după moartea lui Răzvan Ciobanu.

„Este o chestie de câteva zile”

Laura Vicol susține că a aflat tot ce s-a întâmplat în acea noapte fatidică când Răzvan Ciobanu a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un copac, iar detaliile vor fi făcute publice în curând. În toată această poveste tragică pare să fie și un vinovat, chiar dacă este doar moral și nu va face nici măcar o zi de închisoare, spune avocata.

Există un vinovat în povestea tragică

„Aș fi vrut să fie sancționat, însă, din păcate, ce a făcut acel individ nu intră în sfera infracțiunilor prevăzute de Codul Penal. Dacă ar fi pedepsită mizeria umană cu siguranța ne-am plimba într-un oraș pe jumătate gol. Audierile s-au terminat. Aștept soluția în dosar. O cunosc, însă aștept să-mi fie comunicată”, a declarat Laura Vicol.

Îngrijorătoare este însă starea de sănătate a părinților lui, care pare să se deterioreze de la o zi la alta din cauza suferinței. „Părinții lui Răzvan nu își vor mai reveni vreodată. Nici nu cred că au cum. Starea medicală a tatălui este în continuare precară, încercam să ţinem sub control cu medicamentaţie”, a mai adăugat Laura Vicol.

Autopsia

Rezultatul necropsiei în cazul lui Răzvan Ciobanu a arătat că acesta a murit în urma unei hemoragii interne, testele preliminare indicând şi faptul că designerul vestimentar ar fi consumat droguri. Conform unor surse din rândul anchetatorilor, necropsia în cazul lui Răzvan Ciobanu a arătat că moartea a survenit din cazua rănilor provocate de accidentul rutier.

Traumatism cranian şi o hemoragie internă

De asemenea, testele preliminare au arătat că în sângele creatorului de modă se aflau substanţe interzise. Analizele amănunţite urmează să determine despre ce substanţă era vorba şi ce cantitate se găsea în organism, iar acestea vor fi finalizate în câteva săptămâni. Poliţiştii constănţeni au stabilit că Răzvan Ciobanu nu purta centură de siguranţă în momentul producerii accidentului, el fiind proiectat prin unul din geamurile autoturismului, care s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac, notează România TV.


Accesează: