Evenimentul ZileiMondenNimeni nu se aștepta la asta! Mihaela Rădulescu și Andreea Marin au îngropat securea! Divele s-au luat în brațe în văzul tuturor

Nimeni nu se aștepta la asta! Mihaela Rădulescu și Andreea Marin au îngropat securea! Divele s-au luat în brațe în văzul tuturor

Nimeni nu se aștepta la asta! Mihaela Rădulescu și Andreea Marin au îngropat securea! Divele s-au luat în brațe în văzul tuturor
Mihaela Rădulescu a rămas șocată când a aflat cine este marele câștigător Masked Singer. Victoria a fost câștigată chiar de rivala ei, Andreea Marin. Diva de la Monaco a admirat-o pe fosta prezentatoare și a luat-o în brațe.

Ani întregi, Mihaela Rădulescu și Andreea Marin au fost rivale. Ștefan Bănică a fost motivul pentru care divele au ajuns la cuțite, dar cele două au lăsat garda jos. Vedetele au lămurit cel mai controversat scandal.

Jurata a rămas șocată când a aflat că inamica ei era sub masca Muma Pădurii la Masked Singer.

„Nu, nu pot să cred așa ceva. Deci nu cred. Șapte ediții am zis că e bărbat, după care m-am prins că nu e. În șapte ediții m-ai păcălit. Ne-ai păcălit pe toți… am fost toți în toate direcțiile”, a spus jurata Masked Singer.

Mihaela Rădulescu i-a adus o serie de laude fostei prezentatoare. Aceasta a pus o poză cu Andreea Marin în timp ce se îmbrățișau. Cele două au uitat de bătălia pe care o poartă de ani buni și au ajuns la un respect reciproc.

”Muma Pădurii, un rol greu, o asumare totală și o interpretare impecabilă! Well done, Andreea!”, a spus Mihaela Rădulescu.

Ce spune Andreea Marin?

Fosta prezentatoare a declarat că experiența Masked Singer a fost foarte intensă și că nu o va uita niciodată.

„Eu am provocat această transformare, să fiu sinceră! Propunerea inițială a echipei emisiunii era că eu să îmbrac un costum mult mai… pașnic. Un personaj mult mai simpatic, fără a avea în spate bagajul pe care îl are Muma Pădurii – nu e prea frumoasă, nu-ți vine s-o iei de nevastă, îți inspiră teamă, pare rea, corpul ei nu e deloc atrăgător, și totuși… am făcut același lucru pe care am îndrăznit să îl propun și atunci când tot PRO TV mi-a dat pe mână un rol pozitiv în „Ho Ho Ho 2”, vă amintiți?

Doar că eu am spus NU acelui personaj care avea prea multe în comun cu mine, cea din viața reală. Provocarea adevărată este să reușești să intri în pielea unui personaj opus ție, negativ, care inspiră teama chiar, cum e Muma Pădurii, vrăjitoarea din basmele românești, și să o faci iubită, să arăți că poate avea talent în ciuda aparențelor, că poate avea umor, dar și vulnerabilități care o aduc aproape de oameni, că poate cânta și dansa într-un mod neașteptat, hâtru, haios, tocmai prin antiteza apariției sale față de istoria pe care o știm din povești.

Un personaj ca acesta atrage atenția altfel dacă e bine interpretat, nu e ușor de uitat, are resurse nebănuite, nu plictisește, se reinventează mereu, spre surprinderea publicului. Și o necesitate a acestui format TV era să păstrezi misterul. Știam că a mă îndepărta de ceea ce oamenii sunt obișnuiți să vadă în mine înseamnă o șansă în plus pentru personajul meu de a ajunge cât mai aproape de finală, dar recunosc, deși sunt o fire competitivă, nu mă așteptam chiar să câștig”, a povestit Andreea Marin, potrivit Cancan.

.


Accesează: