Evenimentul Zilei > Monden > Prima vedetă demascată la Masked Singer România. Vezi cine se află în spatele măștii
Prima vedetă demascată la Masked Singer România. Vezi cine se află în spatele măștii

Prima vedetă demascată la Masked Singer România. Vezi cine se află în spatele măștii

În prima ediție a emisiunii ”Masked Singer Romania” de la ProTV a fost demascată prima vedetă a show-lui, este vorba despre Extraterestru, personaj interpretat de gimnasta ...

După duelurile dintre restul participanților, publicul și cei patru detectivi au decis ca Extraterestrul să fie primul care părăsește show-ul de la PRO TV.

Prima ediție ”Masked Singer Romania” a fost lider de audiență și a înregistrat 7,4 puncte de rating și 26,1% cotă de piață, în intervalul orar 20:27 – 22:33, în rândul publicului format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban. Televiziunea de pe poziția secundară avea 3,6 puncte de rating și 12,8% cotă de piață. Peste 1,2 milioane de urmăritori, la nivel național, au adunat indicii în încercarea de a ghici vedetele din România ascunse în spatele unor costume, scrie site-ul playtech.ro.

Cea care a acceptat provocarea celor de la PRO TV a fost dubla campioană olimpică Sandra Izbașa (30 de ani). Participarea la prima ediție în cea mai nouă producție a trustului PRO nu i-a adus așa mult noroc, căci a fost prima eliminată de jurați.

„Avantajul acestei emisiuni este că poți să te desfășori cum vrei tu sub mască. E o experiență care te trece prin toate stările: emoție, suspans, adrenalină. M-am simțit ca la Jocurile Olimpice. M- am străduit foarte mult pentru că știind că am mai filmat cu Horia și Codin, am încercat să fiu altfel față de cum sunt eu de obicei, ca să nu-și dea seama. Și când mi-am dat masca jos, au rămas interziși. Este cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii!”, a declarat sportiva.

Show-ul a avut premiera vineri, 11 septembrie, de la ora 20:30. În cadrul emisiunii, 12 vedete vor purta măști și costume elaborate pentru a-și ascunde identitatea.

Așadar, săptămânal, măștile vor cânta și se va da o luptă acerbă între ele pentru a-și asigura prezența în etapa următoare a emisiunii, dar și pentru a păstra ascunsă identitatea lor. Cei patru detectivii din cadrul show-ului sunt Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc și Horia Brenciu. Aceștia vor primi de la fiecare măscă, înainte de apariția pe scenă, o serie de indicii. Ajunse pe scenă, personajele vor interpreta melodii care vor putea sau nu să contribuie, ca indicii, la povestea celebrității, potrivit romaniatv.net.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: