Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > Infidela Mihaela Rădulescu a fost prinsă în pat cu dansatorul Laurențiu. Ce va face Felix Baumgartner acum?
Infidela Mihaela Rădulescu a fost prinsă în pat cu dansatorul Laurențiu. Ce va face Felix Baumgartner acum?

Infidela Mihaela Rădulescu a fost prinsă în pat cu dansatorul Laurențiu. Ce va face Felix Baumgartner acum?

La doar trei zile după ce Mihaela Rădulescu a lansat o remarcă măgulitoare la adresa unui concurent al emisiunii Masked Singer România (Pro TV), câteva detalii despre trecutul ei amoros au revenit în prim-plan. Pentru cei care nu cunosc prea bine biografia celei care în prezent se iubește cu Felix Baumgartner a fost ocazia ideală de a afla că diva de 52 de ani a fost infidelă în prima căsnicie.

În prim-plan a fost Jorge, cel care a și fost prezentatorul emisiunii la un moment dat. Charismaticul cântăreț care a devenit cunoscut la 20 ani, odată cu includerea în trupa Cocktail (2002), s-a ascuns sub masca unui păun.

„Păunul și-a întins penele spectaculoase și a făcut show de fiecare dată când a urcat pe scena Masked Singer România. A fost cu un pas în marea finală, însă după ce a pierdut duelul cu Fluturele a fost nevoit să se demaște.

Surpriză! Sub masca Păunului s-a ascuns chiar Jorge, unul dintre cei mai iubiți artiști și prezentatori din România. După ce a prezentat primul sezon Masked Singer România, Jorge s-a întors să dea viață unei măști spectaculoase.

«Este foarte tare să fii sub mască! Poate sezonul următor o să fie unul dintre voi! Nu se știe niciodată!», le-a spus artistul detectivilor″, se arată pe maskedsinger.protv.ro.

Mihaela Rădulescu l-ar recunoaște pe Jorge și în vis

Mai departe vă prezentăm dialogul savuros dintre Mihaela Rădulescu și Jorge (n.r. – George Papagheorghe):

„Jorge: Mihaela cum m-ai recunoscut după picioare? Nu înțeleg asta!

Mihaela Rădulescu: Da… Băi, știi… Aici, la masă, noi, tot timpul… Unul recunoaște după voce, unul recunoaște după accent. Eu am această problemă cu corpul și cu detaliile fizice. Nu mă poți păcăli! Te-aș fi recunoscut și în vis. Ce să fac? Asta e!″

Schimbul de amabilități nu a trecut neobservat, iar prezentatorul Pavel Bartoș a punctat imediat: „Cum a sunat asta! Poate că este unul dintre cele mai frumoase complimente. «Te-aș fi recunoscut și în vis!»″

foto: Masked Singer România

Coincidență sau nu, după ce Mihaela Rădulescu l-a complimentat pe Jorge, mai multe site-uri au readus în prim-plan dezvăluirile lansate la un moment dat de Bogdan Rădulescu, primul soț al divei.

Dansatorul Laurențiu o va urmări toată viața pe Mihaela Rădulescu

„Se împrietenise la facultate cu Brânduşa Novac. A intrat în trupa ei de dans sportiv, de la Casa de Cultură a Studenţilor. De atunci au început adevăratele probleme. Venea târziu acasă, apoi a început să lipsească nopţile. Mai treceam şi eu pe la repetiţii, să înţeleg ce se întâmplă. Nu mi-a plăcut deloc anturajul Mihaelei.

Îi ziceam să nu se ducă, dar ea se ducea, nu mă lua în seamă… Aveam tot mai multe semnale că-mi ascunde ceva. Apoi, din păcate, am avut confirmarea. Când am venit într-o zi acasă, pe neaşteptate, am prins-o în pat cu un dansator, Laurenţiu, coleg cu ea de trupă”, a povestit Bogdan Rădulescu în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Mihaela Rădulescu (n.r. – pe numele de fată Mihaela Țiganu) a fost căsătorită de trei ori. Cu Bogdan Rădulescu a fost căsătorită până în 1987. Între 1997 și 1999 a fost soția lui Ștefan Bănică Jr, iar ultimul mariaj a fost cel cu Elan Schwartzenberg, încheiat după o relație de 10 ani.

Din 2014 are o relație cu Felix Baumgartner (52 de ani), parașutist și BASE jumper austriac. Rămâne de văzut dacă acesta va reacționa în vreun fel în urma readucerii în prim-plan a detaliilor despre trecutul Mihaelei Rădulescu.