Evenimentul Zilei > Politica > Nicușor Dan, tată pentru a doua oară. Primarul Capitalei este în culmea fericirii
Nicușor Dan, tată pentru a doua oară. Primarul Capitalei este în culmea fericirii

Nicușor Dan, tată pentru a doua oară. Primarul Capitalei este în culmea fericirii

Nicușor Dan a devenit tătic pentru a doua oară joi, 26 mai. Partenera sa a adus pe lume la Spitalul Filantropia un băiețel. Primarul Capitalei mai are și o fetiță de 6 ani.

Iubita primarului general Nicușor Dan a adus pe lume joi, 26 mai, la Spitalul Filantropia al doilea copil al lor, un băiețel. Edilul Capitalei și partenera sa au împreună și o fetiță în vârstă de 6 ani, născută în mai 2016.

Mai multe surse au dezvăluit că iubita sa și micuțul se simt bine și că totul este sub control. Nicușor Dan are o relație cu Mirabela, director executiv la Renault, dar acesta a preferat să își țină departe de ochii oamenilor viața privată. Cuplul locuiește în chirie într-un apartament din zona Gorjului.

„Trăiesc cea mai fericită zi din viață. Am devenit tatăl unei fetițe minunate și sănătoase. Mulțumesc, Mirabela, pentru bucuria uriașă pe care mi-ai făcut-o”, spusese Nicușor Dan după ce a venit pe lume primul său copil.

Nicușor Dan nu vrea să plece din funcție

Nicușor Dan își ține viață privată ascunsă, dar este unul dintre cele mai controversați politicieni pe plan profesional. Primarul Capitalei a declarat că vrea un al doilea mandat de edil, precizând că patru ani nu ajung. Acesta consideră că Bucureștiul are nevoie de mari modificări.

Percheziții la primăria lui Nicușor Dan! Procurorii ridică documente
Sursa: EVZ / Razvan Valcaneantu

„Eu îmi doresc, da, desigur. Pentru orice oraş din România un mandat de patru ani, în condiţiile în care nu găseşti documentaţiile deja pregătite pentru lucrările de investiţii, 4 ani e prea puţin. Pentru Bucureşti e cu atât mai mult, un oraş cu multiple probleme”, a declarat Nicuşor Dan, la B1 TV, întrebat dacă mai vrea un al doilea mandat de primar al Capitalei.

Nicuşor Dan a spus că încearcă să le comunică bucureştenilor „exact situaţia de fapt”, nu să se „învârtă” pe la televizor cum făceau primarii din trecut. „Da, da, am început un lucru, încerc să le comunic bucureştenilor, să le spun exact situaţia de fapt, nu să mă învârt pe la televizor să le spun ce grozav sunt eu, cum au făcut predecesorii mei. Sunt foarte optimist că ei vor înţelege că mergem într-o direcţie corectă şi că viteza este cea pe care ne-o permite contextul”, a mai afirmat Nicușor Dan.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: