Evenimentul Zilei > Justitie > Nicuşor Constantinescu, o nouă operaţie în SUA. Radu Mazăre: „I-au făcut morfină, numai în sufletul lui să nu fii”
Nicuşor Constantinescu, o nouă operaţie în SUA. Radu Mazăre: „I-au făcut morfină, numai în sufletul lui să nu fii”

Nicuşor Constantinescu, o nouă operaţie în SUA. Radu Mazăre: „I-au făcut morfină, numai în sufletul lui să nu fii”

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, susţine că Nicuşor Constantinescu a fost operat din nou, la New York, iar starea de sănătate a prietenului său ” nu este stabilă”.

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, ar fi astfel în imposibilitatea să se întoarcă în ţară, deşi judecătorii bucureşteni l-au chemat pe 23 iulie în instanţă. “Mă tot întrebați când se întoarce, pe mine mă interesează cum se simte, am vorbit cu el acum două zile, a fost operat din nou, este la New York, a fost internat două zile, i-au făcut morfină și i-au mai făcut o gaură în burtă. Nu știu ce să vă zic, e amestecat. Pentru că a făcut iar o pungă de puroi de 600 de miligrame.Nu e stabilă situația lui”, a declarat astăzi Radu Mazăre. 

“Vindecarea lui Nicuşor nu a mers cum trebuie”

Primarul Constanţei a aflat de la Nicuşor Constantinescu că tratamentul nu a dat rezultatele sperate. “Vindecarea nu a mers aşa cum ar fi trebuit să meargă și până când nu termină toate probleme astea nu poate să înceapă radioterapia. Vorbeam cu el, nu e uşor, numai în sufletul lui să nu fii. Internat la New York într-un spital, singur, că nu-l lăsa nimeni, nu avea nimeni voie să stea acolo la Urgență, i-au făcut două zile morfină, dacă i-au făcut morfină, vă dați seama în ce stare e”

Radu Mazăre va contesta, după Carnaval, măsura controlului judiciar 

Cercetat sub control judiciar pentru luare de mită, în dosarul “Henri Coandă”, cu interdicţia de a părăsi ţara, pe Radu Mazăre nu îl interesează,deocamdată, “plecatul afară”. Spune că va contesta controlul judiciar la sfârşitul lunii august sau începutul lunii septembrie. “Am treabă în fiecare zi, nu mă interesează plecatul. Sunt o sumedenie de motive ca să contest, în primul rând că eu m-am prezentat disciplinat, mă prezint de zece ani de când mă anchetează, în dosarul mare. Ăsta e o jucărie faţă de dosarul mare, știți foarte bine că mă duc, uite de câte ori am fost aici, e a 15 oară. Contest controlul judiciar după ce termin treburile de vară”

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News