Evenimentul Zilei > Actualitate > Supărat pentru că a fost pus la zid în ultima vreme, un fotbalist de bază al echipei naționale a anunțat că se retrage
Supărat pentru că a fost pus la zid în ultima vreme, un fotbalist de bază al echipei naționale a anunțat că se retrage

Supărat pentru că a fost pus la zid în ultima vreme, un fotbalist de bază al echipei naționale a anunțat că se retrage

Selecționerul Cosmin Contra a anunțat că Nicolae Stanciu, fotbalist al echipei naționale, are de gând să se retragă din cauza criticilor.

Nicolae Stanciu a fost unul dintre cei mai criticați fotbaliști ai echipei naționale, în acest an. Și din cauza prestațiilor palide pe care le-a avut la prima reprezentativă, dar și pentru că a ales să se transfere în Arabia Saudită, la Al Ahli. Selecționarul Cosmin Contra a anunțat că a discutat cu mijlocașul ofenisv, iar acesta i-a transmis că ar vrea să se retragă de la prima reprezentativă.

„Era foarte afectat. Nimeni nu știe că după meciul din Malta, în avion, Nicușor mi-a spus că el nu vrea să facă probleme echipei naționale, că nu vrea să apară discuții din cauza lui, că nu mai vine dacă lumea asta vrea și crede despre el. El iubește foarte mult echipa națională, dar nu vrea să încurce pe nimeni.

Eu pot pune la dispoziția tuturor cifrele lui Stanciu la antrenamente, în jocuri, peste tot, și veți vedea că este printre cei mai buni jucători ai naționalei. Aproape tot timpul. Mai sunt momente când nu este inspirat, când nu are acele sclipiri pe care le avea înainte, dar tot ceea ce s-a creat în jurul lui îl afectează. Este un băiat extraordinar și mi-aș dori 10 de Nicușor Stanciu ca implicare, ca atitudine, ca potențial tactic și fizic!

Am avut o discuție foarte lungă pe drumul de întoarcere din Malta, pe avion, și sper să-l fi întors din decizia de a se retrage de la echipa națională! Nu știu ce să zic. Chiar a spus: Mister, eu nu vreau să-ți fac probleme din acest punct de vedere. Am rămas un pic surprins, dar lumea nu-și dă seama. Sunt jucători care suferă, au familii care suferă”, a spus Contra pentru Fanatik.