Evenimentul Zilei > Sport > Nicolae Stanciu, cea mai mare țeapă. Belgienii nu l-au uitat pe român
Nicolae Stanciu, cea mai mare țeapă. Belgienii nu l-au uitat pe român

Nicolae Stanciu, cea mai mare țeapă. Belgienii nu l-au uitat pe român

Nicolae Stanciu este piesă de bază la Slavia Praga, însă până să ajungă în campionatul Cehiei, românul a evoluat la Anderlecht, în campionatul Belgiei. Mijlocașul nu s-a adaptat în Jupiler Pro League, iar fanii „sportului rege" încă mai analizează transferul realizat în 2016. 

Belgienii nu l-au uitat pe Nicolae Stanciu. Internaționalul român este considerat drept unul dintre cele mai neinspirate transferuri ale celor de la Anderlecht din ultimii ani. Unii specialiști spun că Stanciu nu a fost pregătit să reziste presiunii, alții dau vina pe clubul belgian. În acest context, presa din Belgia analizează mutările realizate de club în ultimii ani și trece în revistă marile dezamăgiri.

Olandezul Michel Vlap (transferat pentru 6,9 milioane de euro), venit de la Heerenveen e pe picior de plecare. Peter Zulj (venit în schimbul a 2,5 milioanede euro), considerat drept unul dintre cei mai promițători jucători din Austria a dezamăgit și el. Pe această listă se înscrie și Nicolae Stanciu.

Anderlecht nu a știut să exploateze talentul lui Nicolae Stanciu

Nicolae Stanciu este unul dintre cele mai nefericite transferuri ale lui Anderlecht, în condițiile în care clubul belgian nu a știut să profite de valoarea jucătorului care acum strălucește în Cehia, notează presa din Belgia.

„Star în campionatul României, înzestrat cu calităţi incontestabile, Stanciu reprezintă una din cele mai mari greşeli din istoria recentă a clubului… Înainte de a începe să strălucească din nou în Cehia. În fiecare fereastră de transferuri, Anderlecht a făcut o greşeală în sectorul ofensiv… Nu a putut să exploateze potenţialul unor jucători. O eroare de selecţie sau un talent care nu este folosit şi nu i se dă încredere?”, au notat belgienii.

9,7 milioane de euro a plătit Anderlecht pentru transferul lui Stanciu, cel mai scump jucător din istoria clubului.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: