De teamă să nu fie jefuiţi sau omorâţi, odată cu creșterea atacurilor și jafurilor în rândul VIP-urilor, David şi Victoria încearcă să se pună la adăpost, şi nu oricum: sub casa lor se va construi un tunel care va duce spre garaj.

Pe modelul ducilor de Sussex care au cheltuit mai bine 4 milioane de dolari pentru siguranța lor, iată că şi familia Beckham s-a gândit să se pună la adăpost, alegând să demareze un proiect extrem de interesant: un adăpost securizat sub conacul lor în caz de atac.

Evident, cu cât ești mai bogat și mai expus în media, cu atât crește pericolul, motiv pentru care Victoria și David Beckham îngroziţi de diverse atacuri la adresa unor persoane importante, sporesc securitatea casei lor din Cotswolds, construind un tunel care îi poate adăposti în cat de vreo nenorocire.

Vestea vine după ce mijlocașul Tottenham, Dele Alli, a fost jefuit, bătut și amenințat cu un cuțit în locuința sa din nordul Londrei, de către doi bărbați cu fața acoperită care au intrat în casa sa prin spate. Aceşti au furat  bijuterii, numerar și ceasuri valoroase. Fotbalistul a suferit câteva tăieturi și multe vânătăi din cauza loviturilor pe care le-a primit.

Dar nu este singurul. Săptămâna trecuta, vorbind despre casa din Los Angeles a Ducilor de Sussex , Harry si Meghan, de asemenea au sporit  masurile de protectie, avand paznici înarmati în jurul Conacului în fata vilei lor.

Chiar și cântărețul Robbie Williams a declarat că îi este teamă să nu fie  jefuit în casa lui sau mai rău… să fie răpit.

Revenind însă la familia Beckham, potrivit celor raportate de Daily Express, au decis cu harta în mână, alături de experţi,  să creeze un tunel care să conducă direct la garajul lor. Casa Cotswolds (foto) este locul în care întreaga familie a făcut carantină în această perioadă.

sufragerie a casei de vacanta detinuta de familia beckham in marea britanie

Cotswolds, casa de vacanta si o gradina cu ulte flori

David Beckham Cotswold mansion.

David Beckham's family at their Cotswold mansion.