De exemplu, un consilier al unui director câştigă pe lună nu mai puţin de 7.500 de lei, potrivit alesului general al Capitalei Cornel Pieptea, care a precizat că în prezent se discută cu liderii de sindicat de la RADET reducerea salariilor prea mari.
Pe de altă parte, mai marii Regiei au pus pe hârtie o nouă organigramă care prevede înfiinţarea a încă două posturi de director şi a unui corp de control intern. "Se poartă discuţii. În următoarea perioadă, tot personalul din RADET va trece printr-un proces de evaluare", a precizat, pentru EVZ, liderul PNL din Consiliul General al Capitalei.
Facturi şi pierderi uriaşe
În tot acest timp, bucureştenii achită facturi uriaşe la căldură pe timpul iernii. Asta, deşi edilul-şef al Capitalei, Sorin Oprescu, şi premierul Victor Ponta au promis acum şase luni că vor uni ELCEN cu RADET, se vor şterge datoriile uriaşe pe care le are Regia şi se vor face investiţii, pentru a nu mai exista pierderi în sistem, reducându-se implicit factura de căldură a populaţiei.
Numai că a venit iarna, iar bucureştenii achită iarăşi facturi piperate la căldură. De exemplu, pentru un apartament cu trei camere, în sectorul 4, factura s-a ridicat la 700 de lei numai pentru căldură, în timp ce pentru un apartament cu două camere factura pe decembrie este între 200 şi 400 de lei (exclusiv căldură).
În octombrie şi noiembrie, Regia a primit numeroase reclamaţii pentru că atât apa caldă, cât şi căldura nu erau la parametri optimi, de multe ori caloriferele fiind mai mult reci decât calde, iar apa călâie.

Te-ar putea interesa și: