Evenimentul Zilei > Actualitate > Nenorocire! Accident TERIBIL în Constanța: două persoane au murit
Nenorocire! Accident TERIBIL în Constanța: două persoane au murit

Nenorocire! Accident TERIBIL în Constanța: două persoane au murit

Două persoane au murit în urma unui accident produs, astă seară, pe DN2A, Constanța-Slobozia, în care au fost implicate o motocicletă și un buldoexcavator. În urma impactului, motocicleta a luat foc, iar flăcările s-au extins și la excavator.

Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române informează că accidentul s-a produs pe DN2A Constanţa–Slobozia, pe raza localităţii Dorobanţu.

Potrivit polițiștilor constănțeni, se pare că excavatorul a ieșit de pe o stradă laterală în drumul național și nu a acordat prioritate de trecere unei motociclete, pe care se aflau două persoane.

Reprezentanții ISU Constanţa susțin că, în urma impactului, motocicleta a luat foc, iar flăcările s-au extins și la tractor. La fața locului au intervenit două autospeciale de stingere, o Ambulanță SMURD și a fost solicitată și intervenția elicopterului SMURD.

În urma accidentului, două persoane au murit.

Circulaţia rutieră este oprită în zonă pe ambele sensuri de mers. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.