Lista UNPR va fi deschisă de Ilie Năstase, urmat de Anghel Iordănescu.
 
„Pe primul loc, Ilie Năstase, Anghel Iordănescu, Luminița Adam, europarlamentarul nostru Tănăsescu, îl avem pe Mircea Manolache, președintele nostru de la Iași care a obținut un număr record de semnături. Îl avem pe domnul Constantin Tomescu, care este și viceprimar al sectorului 6, un tânăr de mare perspectivă, pe domnul profesor universitar Bică, vicepreședinte și coordonator de regiune. 
 
Roman Apostol Picu care e și viceprimar al municipiului Galați, președintele organizației din Galați, o avem pe Laura Berbecaru, activist puternic la organizația București. Îl avem pe domnul profesor Dinga, fost ministru al integrării europene, domnul Gerald Gheorghe Popa, profesor universitar, Titus Bojin care este și vicepreședinte al organizației Timișoara vicepreședinte al partidului, șef de regiune. Generalul Constantin Dulcan, avocatul Daniel Manolache, Murgu Neagu, președinte la Vrancea, avocatul Gheorghe Ioniță, medicul Iulian Popescu, viceprimarul sectorului 1 Daniela Popa, economistul Alexandru Tudor, Cosmin Mairan manager de proiect, profesor Vasile Șelaru, inginer Mihai Banu, Porumbel Florin Trosca, profesor Andrei Popetea, Andreea Nețoiu jurist, fostul deputat Alin Bucur, Daniel Popescu inginer, Robert Candoi economist, Liviu Stoica economist, Valentin Stan economist, Vasilică Dinică tehnician operator, Dumitru Oprea consilier local, Marius Muscalu jurist”, a spus Gabriel Oprea.
 
Fostul tenismen Ilie Năstase a spus că a fost dificil să ia decizia candidaturii, spunând că acești cinci ani ar putea fi ultimii de viață.
 
„Cred că e momentul să schimbăm situația în care se află România la Parlamentul European. Avem acolo niște români care într-adevăr au fost votați de niște români cinstiți și s-au dus acolo și ai făcut invers. Au denigrat țara, nu s-au ocupat să progresăm, să aducem investitori în România. Au făcut exact pe dos. Noi vrem să schimbăm treaba asta. Cu echipa pe care o avem cred că putem face treaba asta. Vreau să vă spun că pentru mine, la vârsta mea, am luat o decizie foarte dificilă. Pentru că probabil o să fie ultimii ani din viața mea dacă o să ajung acolo, cinci ani, dar vreau să îmi dau ultimii ani din viața mea pentru România. Mulțumesc”, a declarat Ilie Năstase.
 
În urmă cu o saptămână, Gabriel Oprea declara că el va deschide lista pentru alegerile europarlamentare, pentru a ajuta partidul.
 
„Lista am s-o deschid eu, să ajut cât mai mult partidul, dar rămân aici în ţară, să realizez obiectivele formaţiunii”, a spus liderul UNPR.