Evenimentul Zilei > Politica > Năstase: N-am fost niciodată supărat pe Băsescu; unele decizii de după 2004 au fost împotriva mea
Năstase: N-am fost niciodată supărat pe Băsescu; unele decizii de după 2004 au fost împotriva mea

Năstase: N-am fost niciodată supărat pe Băsescu; unele decizii de după 2004 au fost împotriva mea

Fostul premier Adrian Năstase a precizat miercuri că n-a fost niciodată supărat pe preşedintele Traian Băsescu, dar a menţionat că unele dintre deciziile şefului statului de după 2004 au vizat „o anumită acţiune” împotriva sa.

„Supărat? N-am fost niciodată supărat pe el. Nu-i vorba de supărare. Ştiţi foarte bine, n-am fost de acord cu multe dintre lucrurile pe care le-a făcut din punct de vedere politic, iar în planul unora din deciziile pe care le-a luat sunt convins că ele au vizat, după 2004, o anumită acţiune împotriva mea. Nu ştiu dacă acum ar mai face acelaşi lucru. În sfârşit, viaţa e foarte complicată”, a spus Năstase, prezent la cea de-a X-a ediţie a Premiilor de Excelenţă ale Fundaţiei „Acad. Marin Voiculescu”, răspunzând unor întrebări ale jurnaliştilor.

El a adăugat că nu ar fi făcut acelaşi lucru ca Traian Băsescu.

„Nu. Evident că nu. Nu l-am făcut nici înainte, nici nu mi-am propus vreodată să fac aşa ceva şi nu cred că aceste lucruri sunt utile pentru societatea românească”, a mai spus Adrian Năstase.