Evenimentul Zilei > Social > NAŞII DE TREN, protejaţi de AGENŢI DE PAZĂ. CFR Călători vrea să asigure SECURITATEA controlorilor şi pasagerilor
NAŞII DE TREN, protejaţi de AGENŢI DE PAZĂ. CFR Călători vrea să asigure SECURITATEA controlorilor şi pasagerilor

NAŞII DE TREN, protejaţi de AGENŢI DE PAZĂ. CFR Călători vrea să asigure SECURITATEA controlorilor şi pasagerilor

CFR Călători a angajat firme de pază ai căror agenţi se ocupă de securitatea pasagerilor şi a personalului CFR, pe rutelele şi trenurile cu grad ridicat al incidenţei cazurilor de călătorie fără bilet şi infracţionalitate, informează compania.

"În colaborare şi cu sprijinul Poliţiei Transport Feroviar, au fost identificate rutelele şi trenurile cu grad ridicat al incidenţei cazurilor de călătorie fără bilet şi infracţionalitate. Astfel, atât pentru prevenirea şi combaterea acestor cazuri, cât şi pentru asigurarea securităţii pasagerilor şi a personalului CFR, s-au introdus servicii specializate de pază", se arată într-un comunicat al CFR Călători.

Potrivit companiei, una dintre rutele pe care personalul de tren este deja însoţit de agenţi de pază este Bucureşti Obor – Feteşti şi retur.

Cheltuielile privind furnizarea serviciului de pază în tren sunt acoperite din încasările suplimentare rezultate în urma controalelor, a transmis CFR Călători.

TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • ROMÂNIA LUI CRISTOIU. Cum a eșuat Traian Băsescu în încercarea de a redeveni Președintele României
  • Un psihiatru acuză: medicul Beliș minte în cazul morții Aurei Ion: ”O palmă dată mișelește propriei profesii”
  • Durul penal al României, Sorin Ovidiu Vîntu, a ajuns doar „o jigodie” pentru „boxerul” Rudel
TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • Sora Aurei Ion este REVOLTATĂ: Să arătăm românilor ce se întâmplă!
  • Cele mai PENIBILE şi AMUZANTE poze de Sfântul Valentin. Cupluri în ipostaze de tot râsul| GALERIE FOTO
  • „Nici o MUIERE nu a scăpat NEATINSĂ de aici”. Locul unde ROMÂNII se APRIND şi fac DRAGOSTE până mai pot şi mai pot | GALERIE FOTO şi VIDEO