Evenimentul Zilei > International > NASA a lăsat să îi „SCAPE” acest detaliu. Sute de mii de oameni au privit ÎNGROZIȚI. OZN-uri se ÎNDREAPTĂ spre PĂMÂNT
NASA a lăsat să îi „SCAPE” acest detaliu. Sute de mii de oameni au privit ÎNGROZIȚI. OZN-uri se ÎNDREAPTĂ spre PĂMÂNT

NASA a lăsat să îi „SCAPE” acest detaliu. Sute de mii de oameni au privit ÎNGROZIȚI. OZN-uri se ÎNDREAPTĂ spre PĂMÂNT

Pe o înregistrare live transmisă de către Stația Spațială Internațională, au putut fi observate mai multe OZN-uri care se îndreaptă către Pământ. Cum era de așteptat, acest lucru a stârnit panică în rândul celor ce urmăreau transmisiunea.

Clipul, care initial era transmis pentru ca toți să aibă acces la imagini în timp real din spațiul cosmic, a arătat, de fapt, „două OZN-uri care se îndreptau spre Terra”. Spectatorii au fost îngroziți dar și captivați de imaginile văzute, mai ales că în mișcarea lor, OZN-urile păreau să reflecte lumina soarelui.

Ca totul să fie și mai ciudat, în filmuleț se poate obsrerva că cei doi astronauți lucrează pe nava spațială. Tyler Glockner, un youtuber cunoscut pentru teoriile conspirației pe care le are, a văzut aceste anomalii și a postat filmul sâmbătă, scrie Express.co.uk.

Imaginile au fost vizionate de peste 430.000 de ori. Un spectator a scris: „Ai ceva de spus, NASA?” Un altul a adăugat că „NASA a fost uimit că nu a întrerupt filmulețul”, iar un al treilea utilizator a declarat: „Cred că guvernul american testează ceva”.