Evenimentul Zilei > Actualitate > MARELE „NAȘ” al MAFIEI SICILIENE era GAY? S-a IUBIT cu un ACTOR de COMEDIE celebru. S-a AFLAT ACUM
MARELE „NAȘ” al MAFIEI SICILIENE era GAY? S-a IUBIT cu un ACTOR de COMEDIE celebru. S-a AFLAT ACUM

MARELE „NAȘ” al MAFIEI SICILIENE era GAY? S-a IUBIT cu un ACTOR de COMEDIE celebru. S-a AFLAT ACUM

Celebrul Don Corleone a avut mai multe aventuri în anii 1970, inclusiv cu mai mulți actori celebri ai acelor vremuri, fiind cunoscut faptul că era bisexual. Totuși, după ce au apărut mai multe zvonuri în tabloidele americane, aventura dintre Brando și un mare actor de comedie a ieșit la iveală abia acum.

Marlon Brando, faimos pentru rolul „Nașului”, printre alte mari filme, obișnuia să meargă la petreceri unde se consumau cantități foarte mari de droguri. Așa erau anii ’70 în SUA, spune fosta soție a actorului de comedie Richard Pryor. Tot femeia confirmă și faptul că Brando și Pryor au avut o aventură când amândoi se aflau la apogeul faimei lor, conform The Sun .

 

 

Zvonurile cu privire la legătura dintre cei doi au apărut după ce muzicianul Quincy Jones vorbise cu revista de scandal Vulture despre mai multe astfel de aventuri ale lui Brando.

 

„Brando era al dracului de șarmant. Ar fi f…ut orice. Orice. Ar fi f…ut și o cutie poștală. James Baldwin. Richard Pryor. Marvin Gaye”, spunea Jones.â

 

„Erau anii ’70! Drogurile erau încă bune, mai ales metaqualona. Dacă luai suficientă cocaină,  f…ai și un calorifer și îi trimiteai flori dimineața următoare”, spune Jennifer Lee, văduva actorului de comedie.

 

Actriță și producătoare, Lee a fost căsătorită cu Pryor de două ori, în anii ’80, și din nou după 2000, până la moartea lui Pryor.

 

Văduva a mai spus că actorul de comedie nu era deloc rușinat, fiind foarte deschis cu privire la faptul că era bisexual. La fel era și Brando, care nu ascundea aventurile lui.

 

„La fel ca mulți bărbați, și eu am avut experiențe homosexuale și nu îmi e rușine. Nu mi-a păsat niciodată foarte mult despre ce cred oamenii despre mine”, spunea la un moment dat „Don Corleone”.