Pelicula despre echipa de gimnastică a Universității din Oklahoma o aduce în prim-plan și pe Nadia Comăneci, supranumită „Zeița de la Montreal”.

„Full Out 2” este un film bazat pe întâmplări reale – povestea echipei de gimnastică a Universității din Oklahoma, de trei ori consecutiv câștigătoare a Campionatului Național. Producția urmărește evoluția echipei într-un moment dificil, când vedeta lotului, Brenna Dowell, părăsește trupa pentru a se concentra pe pregătirea pentru Jocurile Olimpice.

Cele mai multe scene din film s-au tras la Bart Conner Gymnastics Academy, din Oklahoma, scrie sportghid.ro. Într-o scenă din film, fetele din echipa de gimnastică primesc vizita marilor campioni Nadia Comăneci și Bart Conner. Românca le oferă și câteva sfaturi utile pentru următoarea lor provocare.

Pelicula „Full Out 2” s-a lansat în această săptămână, momentul fiind ales special. Gimnastele din Oklahoma tocmai au suspendat antrenamentele din cauza pandemiei de coronavirus.

Deocamdată, filmul poate fi vizionat doar prin achiziționare și/ sau închiriere de pe Vimeo, dar în curând va fi disponibil și pe Netflix, iTunes, Amazon și alte platforme de streaming digital.