Evenimentul Zilei > Actualitate > N-a avut Norocel. Farmacia soției unui secretar de stat din MAI a fost vandalizată
N-a avut Norocel. Farmacia soției unui secretar de stat din MAI a fost vandalizată

N-a avut Norocel. Farmacia soției unui secretar de stat din MAI a fost vandalizată

În noaptea de duminică spre luni persoane necunoscute au vandalizat farmacia unui candidat la funcţia de primar în comuna vrânceană Suraia. Care este și soția unui secretar de stat în MAI.

„Potrivit Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, atentatorii au spart un geam și au scris cuvinte obscene pe celelate geamuri.

Luni dimineaţă, în jurul orei 7,45, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Goleşti s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în cursul nopţii de 20 spre 21 septembrie, persoane necunoscute au inscripţionat cuvinte obscene pe geamurile unei unităţi farmaceutice din comuna Suraia. Totodată, persoanele necunoscute au spart geamul uneia dintre uşile de acces, cauzând un prejudiciu de 500 de lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Paula Enache.

Farmacia vandalizată aparţine candidatei PNL, Maria Stroe, soţia secretarului de stat în Ministerul Afacerilor Interne Pompiliu Norocel Stroe.

Poliţiştii desfăşoară cercetări pentru identificarea autorilor în cadrul unui dosar penal constituit, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

Din primele date, se pare că a fost vorba de un bărbat, îmbrăcat în hanorac cu glugă și cu mască pe față. Acesta a scris mesajele folosind un spray. Deocamdată, datele provin de la ce s-a putut vedea pe imaginile surprinse de camera de supraveghere a farmaciei.

Se așteaptă și verificarea imaginilor de pe camerele de supraveghere de pe domeniul public. Oamenii sunt suspicioși și susțin că, în mod ciudat, iluminatul public din comună nu ar fi funcționat azi noapte.

Se pare că persoanele care au vandalizat respectiva farmacie nu au fost impresionati nici de faptul că soțul proprietarei este secretar de stat chiar la Ministerul Afacerilor Interne (MAI), informează Agerpres.

Maria Stroe este candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei Suraia. În vârstă de 44 de ani, căsătorită și mamă a unei adolescente de 15 ani, Maria Stroe e fiica satului, care a ales să revină la vatră după ce și-a terminat studiile. A pus bazele unei afaceri, iar de 20 de ani este antreprenor în diverse domenii. De 10 ani administrează o farmacie în comuna natală și este alături de oamenii din sat, pentru care are mereu o vorbă bună și un leac.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: