„Ce coronavirus bă, să danseze și morții”, spuneau „eroii” poveştii noastre.  În ciuda Ordonanței militare, zeci de localnici au ieșit în stradă, cu o boxă portabilă din care răsuna muzica, și cu multă băutură.

Aşa ceva nu s-a mai pomenit! La miezul nopții, petrecere în cimitir cu manele la maximum! Poliția a intervenit și a pus la pământ toți petrecăreții! Amenzi record!, notează MDI TV

Imaginile au fost difuzate pe Facebook de MDITV: „Nu vă fie frică de poliție, de jandarmi, de armată, ieșiți în stradă. Dacă vine Miliția, ce poate să ne facă, ne dă o amendă și asta e” striga unul dintre petrecăreți.

„Ce coronavirus ba, să danseze și morții. Așa-i la noi la Vizurești, la cimitir”, spunea un alt petrecăreţ încins.

La scurt timp au apărut echipaje de poliție tăindu-le cheful.  Fiecare individ va plăti o amendă de 20.000 de lei, conform Ordonanței Militare numărul 3. Cheful s-a dat în cimitirul din Vizurești.

Vizuresti petrecere in cimitir

DÂMBOVIȚAAȘA CEVA NU S-A MAI POMENIT!La miezul nopții, petrecere în cimitir cu manele la maximum! Poliția a intervenit și a pus la pământ toți petrecăreții!Amenzi record!Detalii,aici:https://www.mditv.ro/asa-ceva-nu-s-a-mai-vazut-paranghelie-de-zile-mari-la-vizuresti-in-dambovita-petrecaretii-au-trezit-tot-satul-cu-boxele-in-cimitir-distractia-s-a-terminat-pe-burta-iar-masa-si-dansul/

Publicată de MDI TV pe Sâmbătă, 18 aprilie 2020