Mutu revine cu Lituania

Mutu revine cu Lituania

Victor Piţurcă, selecţionerul echipei naţionale a României, a definitivat lista cu fotbaliştii din străină tate pe care îi va convoca la meciurile cu Lituania (de pe 6 septembrie, de la Cluj) şi cu Insulele Feroe (de pe 10 septembrie, din deplasare), primele din campania de calificare pentru Cupa Mondială din 2010.

Printre cei 14 convocaţi se regăseşte şi Florentin Petre, fostul mijlocaş al lui Dinamo. „Piticul“ n-a fost chemat la partida amicală cu Letonia şi părea să-i fi ieşit de la suflet selecţionerului.

Contra Lituaniei, vor reveni printre „tricolori“ Cristian Chivu, Răzvan Raţ, Paul Codrea şi Daniel Niculae, toţi patru indisponibili la ora meciului de la Urziceni, şi fundaşul Ştefan Radu, lăsat miercuri la naţionala de tineret. Accidentat cu o zi înaintea disputei cu letonii, Adrian Mutu nu lipseşte de pe listă, sperându-se în refacerea acestuia până la începutul toamnei.

Pe lângă cei şapte, au mai fost solicitaţi următorii jucători: Cosmin Contra, George Ogăraru, Cristian Săpunaru, Răzvan Cociş, Nicolae Dică şi Ciprian Marica.

Ne puteți urmări și pe Google News

Şi Gabriel Tamaş, revenit în campionatul intern, a fost convocat, deoarece la ora trimiterii faxurilor acesta nu era încă declarat oficial împrumutat la Dinamo.

Lotul, care va fi completat după runda a 6-a a Ligii I, se va reuni pe 1 septembrie, la Mogoşoaia.