Evenimentul Zilei > Actualitate > Mutare-bombă a Guvernului înainte de protestul din 10 august. Anunțul a fost făcut în urmă cu scurt timp
Mutare-bombă a Guvernului înainte de protestul din 10 august. Anunțul a fost făcut în urmă cu scurt timp

Mutare-bombă a Guvernului înainte de protestul din 10 august. Anunțul a fost făcut în urmă cu scurt timp

Marius Ghincea, noul prefect al Capitalei a fost învestit în funcție joi, cu numai câteva înaintea mitingului românilor din diaspora, eveniment la care sunt așteptați aproximativ 200,000 de oameni.

Ceremonia în care Marius Ghincea a fost învestit în funcție a avut loc joi, la sediul ministerului Afacerilor Interne.

În discursul său, noul prefect a declarat că de data aceasta legea va fi respectată, iar autoritățile nu vor mai avea intervenții de tipul celor de pe data de 10 august 2018.

„Aveţi în faţă un om care ştie să îşi asume deciziile legale, considerându-mă un profesionist şi aceasta chiar dacă în ultima perioadă s-a instalat în rândul funcţionarilor publici frica de a-şi asuma responsabilităţi. (…) Nu sunt atins de această temă. Faptul că am avut curajul de a acţiona o spune şi cariera mea de până acum. Sunt adeptul ideii că faptele vorbesc de la sine şi acest lucru se va observa pe parcursul activităţii pe care o voi desfăşura în cadrul instituţiei prefectului municipiului Bucureşti”, a spus Marius Ghincea, scrie Digi24.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.