Evenimentul Zilei > International > A murit cel mai bătrân bărbat din lume la vârsta de 113 ani
A murit cel mai bătrân bărbat din lume la vârsta de 113 ani

A murit cel mai bătrân bărbat din lume la vârsta de 113 ani

Japonezul Masazo Nonaka, locuitor al insulei japoneze Hokkaido care fusese recunoscut ca cel mai bătrân bărbat din lume, a murit duminica aceasta la vârsta de 113 ani, a informat agenția de știri Kyodo.

Japonezul și-a dat ultima suflare în casa lui aflată în localitatea Ashoro, din insula Hokkaido, cea mai nordică insulă a arhipelagului nipon.

 

Nonaka, născut în anul 1905, a trăit în ultimii ani împreună cu nepoții săi la poalele Muntelui Oakan, în nordul insulei Hokkaido. Descendenții săi sunt proprietarii unui mic hotel aflat lângă izvoarele termale Nonaka Onsen din această zonă.

 Nonaka se afla pe locul 30 în clasamentul celor mai bătrâni oameni din lume, toate pozițiile fruntașe fiind deținute de către femei.https://english.kyodonews.net/news/2019/01/4ca97adc2634-worlds-oldest-living-man-113-year-old-nonaka-from-japan-dies.html

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.