Evenimentul Zilei > Opinii > Invitatii EVZ > PROPAGANDA „MULTICULTURALISMULUI” le-a trimis la MOARTE pe STUDENTELE scandinave! R. Spencer: “Stânga URNIZEAZĂ victime inocente STATULUI ISLAMIC!” Istoria ALTFEL decât o înveți la școală
PROPAGANDA „MULTICULTURALISMULUI” le-a trimis la MOARTE pe STUDENTELE scandinave! R. Spencer: “Stânga URNIZEAZĂ victime inocente STATULUI ISLAMIC!” Istoria ALTFEL decât o înveți la școală

PROPAGANDA „MULTICULTURALISMULUI” le-a trimis la MOARTE pe STUDENTELE scandinave! R. Spencer: “Stânga URNIZEAZĂ victime inocente STATULUI ISLAMIC!” Istoria ALTFEL decât o înveți la școală

Vestea că două studente din Europa au fost ucise cu o sălbăticie inimaginabilă în Maroc a făcut înconjurul lumii. Presa main-stream a tratat subiectul ca pe un fapt divers - încă un posibil atac al jihadiștilor...

Dar, nu-i așa, trebuie să ne obișnuim să trăim cu amenințarea teroristă deasupra capului.

Adevărul este însă mai complicat. De vină pentru această tragedie nu sunt numai scelerații care au comis abominabilul asasinat, indiferent de mobilul actului lor dement, nici numai liderii religioși sau politici ai islamismului fanatic, ci și inconștienții promotori ai „corectitudinii politice” și „multiculturalismului”.

Daneza Louisa Vesterager Jespersen (26 de ani) și Maren Ueland (28 de ani) din Norvegia sunt, în primul rând, victimele propagandei neobosite pe care o fac politicienii, presa, universitățile și liderii de opinie ai marxismului cultural. Este acuzația teribilă pe care o face Robert Spencer, unul dintre liderii mișcării contra jihadismului din Statele Unite.

„Louisa Jespersen și Maren Ueland au învățat, fără îndoială, în universitățile scandinave în care au studiat, (…) că nu există vreo dispută între oameni care să nu poată fi rezolvată printr-un dialog respectuos și că problemele din lumea de azi sunt în primul rând din vina SUA și a Israelului.

De ce ar trebui două fete din Scandinavia să se îngrijoreze când merg în Maroc? Jespersen și Ueland au fost învățate, de asemenea, că Islamul este o religie a păcii și că numai "islamofobii", rasiștii și bigoții cred altceva. De ce ar putea fi îngrijorate că fac o drumeție într-o țară musulmană, cum ar fi Marocul?”

Robert Spencer are argumente serioase că delirul neo-marxist amenință nu numai supraviețuirea pe termen lung a lumii civilizate, dar și existența tinerilor educați încă de la grădiniță în cultul „corectitudinii politice”, “multiculturalismului” și „diversității”.

Politicienii, liderii de opinie, sistemul de învățământ, presa, filmele, până și așa-zisele documentare științifice nu fac altceva decât să creeze o realitate paralelă, în care adevărurile sunt ajustate „ad usum delphini”.

Tot ce ar putea să contrazică noua religie a fraternității universale este, dacă nu trecut pur și simplu sub tăcere, măcar distorsionat de așa natură încât albul devine negru, iar călăii se transformă în victime.

Pentru neo-marxiștii care domină astăzi lumea, spune Spencer, „există un singur grup de oameni răi în lume, aceia care înțeleg că sunt forțe ale răului îndreptate împotriva Statelor Unite (și a Occidentului, în general n.r.) și care încearcă să-i protejeze pe americani (și europeni n,r) de jihadiștii islamici și imigranții certați cu legea..”

În ceea ce le privește, spune Robert Spencer, Jespersen și Ueland nu aveau, cu siguranță, altceva decât dispreț pentru "intoleranța" și "ura" pe care le manifestă dușmanii terorismului față de jihad și de imigrația ilegală nerestricționată.

Cei care le-au educat au sădit în mintea lor ideea că oricine crede că două tinere femei scandinave ar putea fi în pericol atunci când merg singure cu cortul în Maroc este pur și simplu "rasist".

Acum cele două fete sunt moarte, au fost ucise într-un mod îngrozitor. Și, de parcă n-ar fi îndeajuns de dureros, la această tragedie se mai adaugă și faptul că “nimeni dintre colegii lor nu va învăța probabil nimic din lecția pe care ne-o dă moartea lor. Statul Islamic așteaptă și are motive să mulțumească Stângii că îi alimentează continuu pe jihadiștii săi cu victime.”

Să nu credeți că e vorba de vreo exagerare. Au fost cazuri în care activistele ONG-urilor au fost violate în grup de imigranți, după cum au fost și oameni uciși pentru că au luat așa-ziși refugiați în propriile case!

Dicolo de asasinarea celor două studente și de faptul că universitățile produc pe bandă rulantă tineri din ce în ce mai puțin pregătiți să dea piept cu viața, trebuie pusă și o altă întrebare. Conform faimosului psiholog și lider de opinie canadian Jordan Peterson, dovada că umanitatea a reușit să înțeleagă legile firii este faptul că reușim într-o oarecare măsură să stăpânim natura.

Mai simplu spus, teoriile sunt validate de rezultatele pe care le aduce aplicarea lor în viața de zi cu zi. Ar fi, cred, un test bun să cântărim „multiculturalismul”, „diversitatea” și „corectitudinea politică” prin rezultatele lor.

Ne-ar ajuta să înțelegem exact ce „binefaceri” a adus Occidentului marxismul marilor magnați ai zilelor noastre…