Evenimentul Zilei > Actualitate > TOPURILE ANULUI POLITIC 2MRU s-a reîntors în marele PNL
TOPURILE ANULUI POLITIC 2MRU s-a reîntors în marele PNL

TOPURILE ANULUI POLITIC 2MRU s-a reîntors în marele PNL

Fostul premier și șef al SIE Mihai Răzvan Ungureanu s-a întors în PNL, via PDL. Forța Civică s-a dovedit a fi un proiect eșuat.

În 2012, Mihai Răzvan Ungureanu a încercat să-și construiască propria formațiune politică, Forța Civică, dar la alegerile pentru Parlamentul European partidul său a obținut sub 3% din voturi. Imediat după acest eșec, MRU a acceptat fuziunea cu PDL – pe care o respinsese de nenumărate ori până atunci – și a devenit prim-vicepreședinte al partidului condus de Vasile Blaga. Urmare a aranjamentelor convenite la fuziunea PDL cu PNL, Ungureanu a rămas prim-vicepreședinte al noii formațiuni liberale.

În septembrie 2014, după ce Traian Băsescu a afirmat că Victor Ponta a fost ofițer acoperit, Ungureanu a spus că fostul șef al statului se află „în teritoriul declarație politice foarte riscante”.

Evenimentul zilei vă invită să votaţi "Topurile anului politic 2014". Votaţi mai jos în cele cinci categorii propuse şi aflaţi rezultatele în ediţia de miercuri, 31 decembrie, a Evenimentului zilei.

Create your free online surveys with SurveyMonkey , the world's leading questionnaire tool.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News