Motivul bătătii e incredibil. Băiatului, care provine dintr-o familie numeroasă, îi era foame și a râvnit la sandwichul fetei. Cei doi sunt elevi în clasa a VII-a la Liceul ”Dositei Obradovici” din Timișoara. Colegii lor povestesc că băiatul i-ar fi cerut fetei un sandwich, dar a fost refuzat, ceea ce l-a supărat maxim.

Băiatul a ridicat un scaun și a lovit-o pe fată în spate, dar și în zona organelor genitale. Fata a invocat dureri puternice, asffel că profesorii au chemat de urgență o ambulanță care a transportat-o pe elevă la Spitalul de Copii “Louis Țurcanu”.
Aura Danielescu, inspector școlar general adjunct în cadrul Inspectoratului Școlar al Județului Timiș, a precizat că adolescenta nu are nicio leziune vizibilă, dar va fi supusă astăzi unei ecografii abdominale. “Incidentul s-a întâmplat într-o pauză, motivul pentru care s-au certat încă nu a fost stabilit cu exactitate. Băiatul s-a repezit cu un scaun și a lovit-o în spate și în zona inghinală. Eleva se află internată la secția de Chirurgie a Spitalului de Copii pentru investigații suplimentare”, a declarat Aura Danielescu.
Inspectorul mai spune însă că agresorul e cunoscut cu probleme de comportament, fiind sancționat în trecut prin scăderea notei la purtare. El a fost preluat de polițiștii de la Secția 3 și audiat.
Potrivit reprezentanților de la Inspectoratul Școlar Timiș elevul riscă eliminarea de la cursuri timp de trei până la cinci zile, i se va scădea nota la purtare și va fi trimis la psihoterapie.