Adrien Stephane Mureșan, 31 de ani, fiul lui Sever Mureșan, a scăpat de acuzația de distrugere a celor 12 mașini, pe care le-a lovit pe 19 aprilie, în Brașov. Procurorul de caz a clasat dosarul pentru această speță, invocând că „șoferul ar fi vrut să se sinucidă și nu a lovit intenționat mașinile”, relatează Kanal D.

Șoferul băut care a distrus 12 mașini în cartierul Noua din Brașov nu va acoperi pagubele produse. Procurorul a luat această decizie în ciuda faptului că bărbatul în vârstă de 31 de ani a condus atunci deși avea permisul suspendat. Acesta a invocat faptul că șoferul ar fi vrut să se sinucidă și nu a lovit intenționat mașinile.

Accident incredibil. Fiul lui Sever Mureșan a lovit 12 mașini

Adrien Stephane Mureșan, fiul lui Sever Mureșan, s-ar fi certat atunci cu iubita și, deși consumase alcool, s-a urcat la volan. După o cursă nebună prin Brașov, s-ar fi oprit în cartierul Noua, în care locuiește fosta sa iubită. Acolo a lovit nu mai puțin de 12 autoturisme parcate. Numărul ar fi fost și mai mare dacă mai mulți bărbați, martori ai incidentului, nu ar fi intervenit să-l imobilizeze până la sosirea poliției.

Rezultatele toxicologice au arătat că Mureșan junior nu consumase substanțe psiho-active înainte de a urca la volan. Bănuiala a apărut după ce bărbatul a fost recalcitrant și în salvare. Acesta a rupt gulerul cervial care îi fusese pus de către medici și a încercat să distrugă aparatura din jur. Adrien Stephane Mureșan a fost dus atunci la un spital de psihiatrie pentru o evaluare.