Moș Crăciun, în jurul lumii! Iată cum îi poți urmări traseul

Moș Crăciun, în jurul lumii! Iată cum îi poți urmări traseul sursă foto: Arhiva EvZ

Comandamentul American al Apărării Spaţiului Aerian a creat o pagină specială unde fiecare copil îl poate urmări pe Moș Crăciun în călătoria sa.

Douăzeci și una de zile până când copiii vor avea un zâmbet mai larg pe chip. În curând, cea mai iubită persoană din lume, Moș Crăciun, va porni în călătoria sa în jurul lumii ca în fiecare an, sub supravegherea Forțelor Aeriene Americane.

Comandamentul American al Apărării Spaţiului Aerian (NORAD) a lansat deja pagina de Internet creată special pentru ca oamenii din întreaga lume care doresc să-l poată urmări în acțiune pe Moș Crăciun.

Moș Crăciun va începe călătoria în jurul lumii pe 24 decembrie și va fi atent monitorizat de NORAD.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pe www.noradsanta.org puteți să ascultați melodiile și filmele preferate ale Moșului sau chiar să vă jucați împreună. Tot aici, aveți posibilitatea să vedeți unde este și ce face Moșul în Ajunul Crăciunului.

Todoată, site-ul dezvoltat de Google dedicat urmăririi Moșului pe Glob este santatracker.google.com.

Un băiețel italia, în vârstă de 5 ani, a scris o scrisoare emoționantă

Tommaso Z.,un băiețel în vârstă de 5 ani, a demonstrat că este un copil extrem de curajos. Acesta locuiește în Cesano Maderno, Italia și în contextul actual al pandemiei cu noul coronavirus a făcut un gest ce a devenit viral.

Fiind atât de îngrijorat de faptul că Moș Crăciun nu va mai putea aduce cadouri în acest an de Crăciun, s-a decis să îi scrie premierului Italiei, Giuseppe Conte. Având la dispoziție ajutorul părinților săi, micuțul i-a solicitat oficialului o declarație specială pe propria răspundere, care să îi permită Moșului mult iubit să viziteze toți copiii de pretutindeni în prag de Crăciun.

Visul băiețelului este de a deveni elf, fiind doritor să îl ajute pe Moș Crăciun să ducă la exact la timp cadourile pentru toți copiii care au fost sau nu cuminți.

„Dragă președinte Conte,

Numele meu este Tommaso Z. Locuiesc în Cesano Maderno (MB), am 5 ani și merg la grădinița Sant’Anna. În familie și la școală respectăm toate regulile și prevederile dumneavoastră. Ne spălăm întotdeauna mânuțele, păstrăm distanța față de alte persoane, iar adulții poartă măști”, a scris Tommaso în scrisoare, scrie BZI.