Moraes: "Dorinţa mea e să joc la Steaua, dar nu s-a rezolvat nimic"

Moraes: "Dorinţa mea e să joc la Steaua, dar nu s-a rezolvat nimic"

Gloria Bistriţa a plecat azi în Antalya în acelaşi avion cu Steaua. Moraes a ajuns în cantonamentul din Turcia ca jucător al Gloriei, dar s-ar putea întoarce în ţară în echipament "roş-albastru".

Junior Moraes, atacantul echipei de fotbal Gloria Bistriţa, e, în acest moment, cel mai vânat jucător din Liga I. Deşi s-a înţeles cu Steaua, transferul său în Ghencea e în impas. Moraes a plecat azi în cantonamentul din Antalya alături de fotbaliştii Stelei. În charterul de Turcia au călătorit patru echipe româneşti: Gloria Bistriţa, Steaua, CFR Cluj şi Pandurii Târgu Jiu.

"Nu s-a rezolvat nimic, sunt jucătorul Gloriei. Voi merge cu Gloria în cantonament şi rezolvăm acolo. Vom vedea în Turcia care este soluţia mai bună. Sper să se rezolve totul până luni. Există o posibilitate să rămân şi la Bistriţa din retur, dar e mică", a spus Moraes.

"Dorinţa mea e să joc la Steaua, e o echipă mare din România. Pentru cariera mea îmi doresc să joc aici, la o echipă mare. Şi tatăl meu m-a sfătuit să joc la o echipă mare din România şi pe urmă să plec la o echipă din afara României", a mai spus Junior Moraes.

Ne puteți urmări și pe Google News