Evenimentul Zilei > Politica > Monica Macovei: Iau în calcul înfiinţarea unui partid după alegerile prezidenţiale
Monica Macovei: Iau în calcul înfiinţarea unui partid după alegerile prezidenţiale

Monica Macovei: Iau în calcul înfiinţarea unui partid după alegerile prezidenţiale

Candidatul independent la Preşedintie Monica Macovei susţine că ia în calcul înfiinţarea unui partid după alegerile prezidenţiale, invocând o presiune din partea voluntarilor implicaţi în campania sa electorală, scrie mediafax.ro.

Monica Macovei a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă la Iaşi, că există o presiune din partea voluntarilor şi a simpatizanţilor săi de a înfiinţa un nou partid politic după alegerile prezidenţiale şi că ia în calcul acest lucru.

Este evidentă o dorinţă a voluntarilor de a nu lăsa entuziasmul să se se ducă. Sunt mii de oameni implicaţi în campania mea, cu care am vorbit. Iau în calcul să facem o mişcare civică ce poate fi transformată într-un partid. Vreau în 2016 un partid care să-mi susţină proiectele”, a spus Monica Macovei.

Ea a susţinut că nu are banii de care dispun partidele în această campanie electorală şi că toate donaţiile primite le-a raportat la Autoritatea Electorală Permanentă, criticând totodată ”afişajul excesiv” al PSD, care are panouri în toate oraşele.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: