Tatăl celor două surori a murit în urmă cu două zile, când a fost răpus de un infarct în casa în care locuia cu o altă persoană. El a fost înmormântat astăzi, dar la eveniment a asistat doar fiica lui de la Bacău şi sora acestuia. Pentru moment nu se ştiu motivele pentru care Ramona şi Monica Gabor (care s-a căsătorit în aprilie 2020 cu omul de afaceri chinez poreclit Mr. Pink) nu au putut fi prezente la înmormântarea tatălui lor.

Acum, rămâne de văzut cum vor explica cele două surori Gabor absenţa de la înmormântarea tatălui lor. Astfel, cele două surori şi-a pierdut ambii părinţi într-un interval de numai 7 ani. Amintim circumstanţele tragice în care mama Veronica Bulai murea în 2013. Mama Monicăi Gabor se afla în pelerinaj la mănăstirile din Gorj, alături de un grup de credincioşi. După ce au vizitat lăcaşul de cult de la Polovragi, cele 17 persoane au făcut un popas.

Alături de ghid, grupul s-a oprit la Peştera Polovragi, aflată la un kilometru distanţă. Ulterior, oamenii s-au dus să vadă Cheile Oltetului. Grupul s-a oprit să facă fotografii, la fel cum făceau şi alţi turişti. Stâncile de pe traseu reprezintă o mare atracţie pentru cei care ajung în acele locuri.

Din nefericire, la un moment, o bucată de piatră de aproximativ şapte kilograme s-a prăbuşit peste femeia în vârsta de 54 de ani. Lovitura a fost atât de puternică încât Veronica Bulai a căzut secerată la pământ.Îngroziţi în urma celor întâmplate, cei care au asistat la acest incident au apelat imediat 112.

Din păcate, medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic decât să constate decesul femeii. Toate eforturilor de resuscitare au fost zadarnice. Totuşi, este de neînţeles cum acest obiectiv turistic nu a beneficiat de o amenajare specială, care să-i ferească pe turiştii de pericolele mortale.

Dacă ar fi existat plase de siguranţă, poate că mama surorilor Gabor ar mai fi fost în viaţă şi în ziua de azi…

surse: viva.ro, spynews