Monica Bîrlădeanu nu mai are răbdare. L-a băgat pe Valeriu Gheorghiță în ședință

 Monica Bîrlădeanu nu mai are răbdare. L-a băgat pe Valeriu Gheorghiță în ședință Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță. Sursa foto Instagram

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță ar pune la cale nunta anului. Circulă deja zvonuri în presa mondenă despre o eventuală căsătorie după o relație care durează de mai bine de un an.

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță s-ar părea că se pregătesc de nuntă. Deși nimic nu e oficial, cei doi ar fi discutat subiectul la un restaurant. Se pare că actrița nu mai are răbare și forțează un pic lucrurile. Vrea să se mărite, și asta cât mai repede deoarece timpul curge în dezavantajul ei.

Monica Bîrlădeanu și Gheorghiță pun la cale nunta

Potrivit jurnaliștilor de la Cancan.ro., Monica Bîrlădeanu ar pune presiune pe Valeriu Gheorghiță. Vrea nuntă cât mai repede și să se așeze la casa ei. Relația lor s-a înfiripat pe final de vară, anul trecut, iar oficializarea a venit într-un jacuzzi dintr-0 stațiune din Bulgaria.

Monica Bîrlădeanu și Gheorghiță au fost surprins joi seară la un restaurant unde l-ar fi băgat pe Gheorghiță în ședință. De față cu două tipe, probabil, aproapiate ale cuplului. Programul artistic al evenimentului ce se întrevede a nemulțumit-o pe Monica așa că la tras deoparte și la întrebat: Să fie Jukebox? Direcția 5?  Și au decis, pe loc! Jukebox, program întreg de nuntă, iar ca invitați speciali, cei de la Direcția 5. 

Ne puteți urmări și pe Google News

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

Monica Bîrlădeanu îi gătește lui Valeriu Gheorghiță. Sursa foto: Facebook

Discuțiile au continuat și în drumul spre mașină

După mai bine de două ore, spun jurnaliștii de la Cancan, cei doi au părăsit restaurantul. Monica era îmbrăcată cu pantaloni de piele, cămășuță închisă la culoare și un palton. Pe tot traseul s-a ținut de brațul lui Valeriu.

Valeriu Gheorghiță a optat pentru o ținută casual, sacou, cămașă, blugi și adidași. În drumul către mașină,  s-a încins și un dialog între ei, oprit atunci când au ajuns la mașină.

Cine este Monica Bîrlădeanu

Monica Bîrlădeanu este una dintre cele mai atrăgătoare prezențe.  Cunoscută și sub numele de Monica Dean, nume dobândit după ce a jucat în mai multe filme în SUA, Monica Bârlădeanu a activat și ca prezentatoare TV, tot în țara tuturor posibilităților.

În anul 2008, ea a ajuns în Los Angeles, unde a urmat cursurile unei școli de televiziune și actorie. A fost startul carierei sale în industria filmului. Printre filmele celebre în care a jucat și care au făcut-o o starletă se numără Lost, Francesca, Moartea domnului Lăzărescu, Maternity Blues și Despre oameni și melci.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

Monica Bîrlădeanu /în vacanță la munte. Sursa foto: Facebook

Valeriu Gheorghiță a devenit cunoscut în perioada pandemiei

Valeriu Gheorghiță a devenit foarte cunoscut în timpul pandemiei de Coronavirus. Președintele Klaus Iohannis l-a numit, atunci, coordonator al Campaniei Naționale de Vaccinare Anti-COVID-19. Medic primar infecționist, Valeriu Gheorghiță are gradul de colonel, iar de curând a devenit director al spitalului SRI. Mai trebuie spus că este divorțat.

Valeriu Gheorghiță s-a născut pe 25 mai 1982, în comuna Izvoru din județul Argeș, a absolvit Colegiul Național „Ion C. Brătianu” din Pitești în 2000 și, apoi, în 2006, Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, potrivit cancan.ro.