Moment jenant pentru o cântăreață celebră. Ce a pățit artista? Toți fanii au fost martori

Moment jenant pentru o cântăreață celebră. Ce a pățit artista? Toți fanii au fost martori

Lady Gaga a căzut de pe scenă în timpul unui concert susținut joi seară în Las Vegas. Vinovat de accident ar fi fost un fan al acesteia, potrivit presei străine.

Lady Gaga a susținut, joi, seara, concertul Enigma, în Las Vegas. Cântăreața a chemat lângă ea pe scenă un fan. Acesta din urmă a încercat să impresioneze publicul și a ridicat-o pe vedetă.

Momentul nu a ieșit, însă, conform așteptărilor. Fanul s-a împiedicat, iar dat fiind faptul că se afla chiar la marginea scenei, a căzut în public.

Ne puteți urmări și pe Google News

Scena a șocat publicul, care a și filmat momentul. Din imaginile surprinse de fani, se vede clar că Lady Gaga a fost cea care a căzut prima, iar după ea fanul. Există o posibilitate destul de mare ca vedeta și bărbatul care a urcat lângă ea pe scenă să se fi rănit în acest accident.

Totuși, potrivit fanilor prezenți la concert, Lady Gaga și-a continuat show-ul ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

„Lady Gaga a căzut de pe scenă și apoi a continuat să danseze perfect coregrafia de la Bad Romance, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Nivelul de profesionalism… este prea mare!”, a declarant un fan present la concert.