Evenimentul Zilei > Actualitate > Mohammad Murad, proprietarul celui mai luxos hotel de pe Litoral, dă o lecție de patriotism românilor
Mohammad Murad, proprietarul celui mai luxos hotel de pe Litoral, dă o lecție de patriotism românilor

Mohammad Murad, proprietarul celui mai luxos hotel de pe Litoral, dă o lecție de patriotism românilor

Cel mai mare investitor de pe Litoral și-a publicat nemulțumirea, pe contul său de socializare, în ceea ce privește piedicile pe care uneori statul român le pune exact oamenilor care contribuie cel mai mult la economia țării, însă și-a declarat iubirea pentru țara în care locuiește de 35 de ani.

Unul dintre cei mai mari hotelieri din România şi cel mai mare investitor de pe Litoral, Mohammad Murad, a postat pe contul său de socializare un mesaj trist, dar încurajator pentru turismul românesc. Omul de afaceri, în ciuda faptului că locuiește de 35 de ani în România și a investit mai mult decât oricine la malul mării, se lovește constant de birocrația românească, dar și de piedici inutile, care nu sunt necesare unui om care aduce sume impresionante la buget, în urma investițiilor făcute.

 

Mohammad Murad a declarat: ”Astăzi în România, să-ți asumi o idee și să încerci să dai un mesaj pentru a schimba multe lucruri care sunt anormale, ai nevoie de curaj. În ultima vreme, am fost acuzat și criticat doar pentru simplul fapt că am spus ce am simțit.

 

Atunci când ești un om de afaceri și vorbești, pleci de la un mare handicap, respectiv, in văzul multora ești un lacom care urmărești doar profitul, nu ești capabil să fii om,prețuiești doar banii, visezi doar luxul și speri la averi cât mai mari. Este greu să dai socoteli și explicații pentru fiecare lucru pe care îl faci, însă pentru nimic în lume nu voi renunța la a spune ceea ce simt.

 

După 35 de ani de trai în România, am tot dreptul de a ține în mâna mea drapelul României; eu iubesc această țară așa cum și ea m-a iubit, simt durerile și neajunsurile oamenilor săi în fiecare zi și sper la mai bine, nu doar mie ci tuturor românilor pe care i-am cunoscut de când aveau un an. Nu mă voi opri din cauza vreunui articol ori din cauza acuzațiilor aduse, datorită unui singur fapt, eu investesc,eu îmi asum și am în continuare curajul să fiu in locomotiva unui sector economic atât de important cum este TURISMUL.

 

Pentru unii, istoria mea nu mă ajută, pentru alții nici averea nici culoarea mea de piele ce indică naționalitatea nu mă ajută.

 

Nu mă voi opri să încerc să aduc valoare adăugată societății românești prin eforturi zilnice, arătând că și în România se poate.

 

Nimic, nici succesul, nici profitul nu vor fi mai plăcute decât să te afli în slujba țării tale.

 

Între a te ascunde în spatele unei pânze de păianjen și a trăi de unul singur, eu îmi permit luxul de a fi criticat zi de zi și încerc să fac bine, să onorez toate datoriile față de generația viitoare și să creez un confort pentru fiecare român ori străin ce vizitează această țară minunată, trecând pragul locațiilor în care am investit.

 

Toată lumea dă sfaturi să-mi văd de afaceri și să vorbesc mai puțin. Nu o voi face! Am ales să nu-mi fie rușine sa ma exprim și să declar ce simt,sa vorbesc si sa contribui la reconstructia economiei romanesti. România are dreptul de a fi o țară liniștită, frumos îmbrăcată, ca o mireasă binecuvântată, iar eu voi contribui cu zestrea familiei mele la frumusețea ei, lucru cu care mă voi mândri, povestindu-le copiilor și nepoțiilor că am avut un rol semnificativ și nu am preferat plimbările de unul singur la Cannes sau Monte Carlo.

 

Nu este obiectivul meu să fiu pe placul tuturor.Celor care mă critică le voi da în continuare motive să o facă, făcând ceea ce cred că este mai bine pentru familia mea și țara mea – România.

 

Le mulțumesc că au avut timp și vor avea timp să-mi găsească fel de fel de „păcate”, iar eu mă voi alimenta din toate aceste critici cu o energie pozitivă, ce îmi va da mai multă putere și curaj.

 

Turismul, are nevoie de oameni CAPABILI, ÎNCREZĂTORI, care pot pune România pe harta turistică mondială, iar eu întotdeauna mă voi lupta sa fiu printre ei.”