Evenimentul Zilei > International > Modul tragic în care a sfârșit un bărbat! A fost sfâșiat…
Modul tragic în care a sfârșit un bărbat! A fost sfâșiat…

Modul tragic în care a sfârșit un bărbat! A fost sfâșiat…

Un bărbat din Borneo și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic. Acesta a fost sfâșiat de un crocodil în timp ce căuta hrană pentru familia lui.

Bărbatul avea 36 de ani și era angajat al unei plantaţii de palmieri Tragedia s-a întâmplat într-o pauză în care acesta a decis să meargă să caute mâncare pentru acasă.

Spre surprinderea tuturor, el nu s-a mai întors, astfel că au fost anunțate autoritățile, care au pornit imediat în căutarea bărbatului. A fost nevoie e câteva zile bune pentru ca polițiștii să găsească o pistă.

Oamenii legii au găsit motocicleta bărbatului, lângă care se aflau papucii. La un moment dat, au văzut și trupul fără viață al acestuia, care plutea pe apă, sfâșiat de un crocodil de 7 metri care se afla în apropiere în momentul în care au ajuns polițiștii.

În ciuda faptului că nu se mai putea face nimic pentru a salva viaţa bărbatului, autorităţile au omoarât crocodilul, spintecându-I burta. Au rămas șocaâi când au văzut că înăuntru era o mână și un picior.

„Nici în cele mai negre vise nu l-aş fi văzut aşa… Plecase să facă rost de mâncare, s-a dus să pescuiască scoici. Nu credeam că va sfârşi tocmai acum, într-un mod atât de oribil! Era tânăr, în putere! Era singurul meu sprijin”, a declarat soţia bărbatului, potrivit Spy News.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.