Evenimentul Zilei > Actualitate > Moartea fulgerătoare a unui cunoscut milionar a șocat România. S-a întâmplat astăzi, 8 decembrie. FOTO
Moartea fulgerătoare a unui cunoscut milionar a șocat România. S-a întâmplat astăzi, 8 decembrie. FOTO

Moartea fulgerătoare a unui cunoscut milionar a șocat România. S-a întâmplat astăzi, 8 decembrie. FOTO

Un cunoscut milionar din Prahova, în vârstă de 65 de ani, a decedat miercuri, 8 decembrie, în urma unui eveniment extrem de straniu. Potrivit primelor informații, este vorba despre un accident rutier, însă circumstanțele par a ridica întrebări.

Omul de afaceri Florin Abagiu a murit în ceea ce pare a fi un accident rutier. Anchetatorii evaluează, însă, mai multe ipoteze, întrucât circumstanțele în care a avut loc tragedia ce a pus capăt vieții milionarului sunt cel puțin bizare.

Accident bizar în Prahova: Afaceristul Florin Abagiu a murit

Afaceristul Florin Abagiu, în vârstă de 65 de ani, patron al societății FilSam și al Hotelului-Restaurant Seva, achiziționase terenurile de tenis Fibec din apropierea Lacului Curiacul din Câmpina.

În după-amiaza zilei de miercuri, aflat la volanul unui autoturism puternic (Audi Q7), omul de afaceri a pierdut controlul asupra mașinii și s-a lovit într-un copac. Ce a atras atenția autorităților, însă, este faptul că arborele era singurul ce se afla pe marginea căii rutiere.

Circumstanțele decesului rămân sub semnul întrebării

Evenimentul rutier a avut loc pe DJ144, între Nedelea și Florești, județul Prahova. Circumstanțele în care a avut loc accident sunt puse la îndoială. Agenții de poliție au confirmat că Florin Abagiu a fost declarat decedat de către echipajul medical SMURD.

sursă: Infotrafic

Autoritățile nu știu, însă, despre ce ar putea fi vorba în acest caz. Forțele responsabile nu au transmis nimic concret până la momentul redactării acestui articol. Cert e că se evaluează și ipoteza potrivit căreia milionarului i s-ar fi făcut rău la volan.

Al doilea afacerist decedat în ultimele zile

Este a doua veste de trecere din viață a unui milionar din România. În urmă cu trei zile, în atenția presei a revenit și cazul unui afacerist din Iași, care a murit la un spital din Turcia. Milionarul avea 65 de ani și suferise complicații postoperatorii. „Îngerul” copiilor nevoiași era un om extrem de sufletist, potrivit apropiaților săi, și a ajutat multe familii aflate în situații financiare precare. A venit chiar și în sprijinul foștilor angajați, pe care i-a ajutat să se lanseze în lumea afaceriștilor.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: