Moartea fulgerătoare a unui cunoscut milionar a șocat România. S-a întâmplat astăzi, 8 decembrie. FOTO

Moartea fulgerătoare a unui cunoscut milionar a șocat România. S-a întâmplat astăzi, 8 decembrie. FOTO Sursă: Arhivă EVZ

Un cunoscut milionar din Prahova, în vârstă de 65 de ani, a decedat miercuri, 8 decembrie, în urma unui eveniment extrem de straniu. Potrivit primelor informații, este vorba despre un accident rutier, însă circumstanțele par a ridica întrebări.

Omul de afaceri Florin Abagiu a murit în ceea ce pare a fi un accident rutier. Anchetatorii evaluează, însă, mai multe ipoteze, întrucât circumstanțele în care a avut loc tragedia ce a pus capăt vieții milionarului sunt cel puțin bizare.

Accident bizar în Prahova: Afaceristul Florin Abagiu a murit

Afaceristul Florin Abagiu, în vârstă de 65 de ani, patron al societății FilSam și al Hotelului-Restaurant Seva, achiziționase terenurile de tenis Fibec din apropierea Lacului Curiacul din Câmpina.

În după-amiaza zilei de miercuri, aflat la volanul unui autoturism puternic (Audi Q7), omul de afaceri a pierdut controlul asupra mașinii și s-a lovit într-un copac. Ce a atras atenția autorităților, însă, este faptul că arborele era singurul ce se afla pe marginea căii rutiere.

Ne puteți urmări și pe Google News

Circumstanțele decesului rămân sub semnul întrebării

Evenimentul rutier a avut loc pe DJ144, între Nedelea și Florești, județul Prahova. Circumstanțele în care a avut loc accident sunt puse la îndoială. Agenții de poliție au confirmat că Florin Abagiu a fost declarat decedat de către echipajul medical SMURD.

sursă: Infotrafic

Autoritățile nu știu, însă, despre ce ar putea fi vorba în acest caz. Forțele responsabile nu au transmis nimic concret până la momentul redactării acestui articol. Cert e că se evaluează și ipoteza potrivit căreia milionarului i s-ar fi făcut rău la volan.

Al doilea afacerist decedat în ultimele zile

Este a doua veste de trecere din viață a unui milionar din România. În urmă cu trei zile, în atenția presei a revenit și cazul unui afacerist din Iași, care a murit la un spital din Turcia. Milionarul avea 65 de ani și suferise complicații postoperatorii. „Îngerul” copiilor nevoiași era un om extrem de sufletist, potrivit apropiaților săi, și a ajutat multe familii aflate în situații financiare precare. A venit chiar și în sprijinul foștilor angajați, pe care i-a ajutat să se lanseze în lumea afaceriștilor.