Evenimentul ZileiInternationalMoarte cumplită pentru o româncă din Italia. Cauzele i-au uimit pe toți

Moarte cumplită pentru o româncă din Italia. Cauzele i-au uimit pe toți

Moarte cumplită pentru o româncă din Italia. Cauzele i-au uimit pe toți
O româncă și-a pierdut viața, în Italia, în urma unui accident pe cât de cumplit, pe atât de stupid. Practic, malul de pământ pe care se afla la un moment dat s-a surpat și femeia a căzut în prăpastie.

Totul s-a petrecut în provincia Como, în apropierea localității Castiglione Intelvi, arată portalul gazetaromaneasca.com. Femeia de 46 de ani se plimba cu o prietenă pe marginea unui canal abrupt. La un moment dat malul de pământ s-a surpat, iar femeia a căzut în gol, în prăpastia adâncă de aproximativ 100 de metri.

Prietena ei a alergat apoi să alerteze autoritățile. După un sfert de oră a revenit, însoțită de o echipă de 15 salvatori, atât pompieri, cât și carabinieri, dar și două asistente medicale. 

Ulterior s-a aflat că cele două femei ieșiseră la plimbare, însă atunci când s-au întors spre casă au greșit drumul și au ajuns pe marginea canalului.

În plus, precipitațiile din ultima perioadă au făcut ca solul umed să devină instabil, mai ales pe marginea canalului. 

Culmea e că și o altă femeie, aflată în acel moment în aceeași situație, căzută deci în râpă, a fost totuși salvată în ultimă instanță. 

Din păcate, pentru româncă nu s-a mai putut face nimic. Un elicopter a fost chemat pentru facilitarea recuperării trupului neînsuflețit.

 

 


Accesează: