Reprezentanții Opoziției au reclamat costurile mult prea mari, undeva peste 49.000 de euro, iar consilierul PNL i-a cerut directorului societății, prezent la dezbateri, să le justifice. Discuțiile s-au încins, moment în care a intervenit primarul Cristi Misăilă, atrăgând atenția că investiția va fi făcută de Primărie, proprietar al imobilului.

„Nu are nici o legătură cu proiectul acesta SC Parking, domnule! Ați înțeles sau nu ați înțeles?, a intervenit primarul PSD,  adresându-se consilierei PNL, după care a continuat: „Nu! Păi nu, că sunteți blondă! Citiți cu atenție, clădirea este în administrarea Parking dar este în proprietatrea Primăriei Municipiului Focșani“.

Misăilă a continuat pe același ton, când consiliera Dimitriu i-a cerut să-și ceară scuze și „să rectifice“ ceea ce a zis. „Nu rectific nimic! Dar vă fac dovada: sunteți blondă“.
Parking SA, societatea care se ocupă de administrarea parcărilor publice de pe raza municipiul Focșani este un subiect foarte fierbinte la nivel local și a fost tema multor dispute între consilierii Puterii și ai Opoziției.

Aceștia de pe urmă îl acuză pe primarul Cristi Misăilă, ori de câte ori au ocazia, că a transformat societatea într-o sinecură pentru membrii PSD, prietenii și rudele acestora. În plus, ei reclamă faptul că Parking funcționează în pierdere și că este prost administrată.

Te-ar putea interesa și: