Imaginile au fost surprinse de pilotul profesionist Gabe Zeifman, care a zburat de-a lungul perimetrului bazei militare americane după ce a primit permisiunea de a trece prin spațiul aerian foarte restrâns din jurul acesteia.

Este a treia oară când Zeifman a reușit să zboare atât de aproape de bază, o instalație a ultra-secretă a Forțelor Aeriene despre care s-a zvonit că ar adăposti extratereștri și OZN-uri, scrie The Sun.

Printre imaginile fascinante pe care le-a surprins se numără fotografii care arată dispariția unui hangar misterios situat într-o extremitate a bazei.

Într-o fotografie făcută în aprilie, hangarul  pare să fie în construcție, în timp ce o altă fotografie făcută în urmă cu câteva zile, acesta nu a mai putit fi zărit.

Motivul dispariției  nu este cunoscut, dar este posibil ca hangarul să fi fost doar o structură temporară.

Imaginile arată, de asemenea, unghiuri noi din zona Groom Lake a instalației din Nevada, un câmp de  sare situat lângă aerodrom.

Instalația aparținând Forțelor Aeriene ale SUA a fost de mult timp subiectul zvonurilor și teoriilor conspiraționiste extraterestre datorită caracterului extrem de clasificat al bazei despre care nu se cunosc detalii.

Zeifman, care este controlor de trafic aerian și pilot încă din adolescență, a trebuit să ceară permisiunea specială să treacă prin spațiul aerian al Zonei 51, potrivit publicației Mystery Wire .

Acesta își înregistrează zborurile cu o cameră GoPro și poate fi auzit în imagini solicitând permisiunea de a traversa în spațiu.

Pilotul a declarat pentru Mystery Wire că zboară de-a lungul unei granițe cu adevărat restrânse, că trebuie să fie foarte atent să nu o depășească.

Într-un interviu din aprilie despre prima dată când a zburat peste spațiul aerian al bazei, Zeifman a declarat pentru Mystery Wire că nu a văzut cu adevărat nicio activitate suspectă, dar a fost interesant  să vadă zona despre care există atât de multe speculații.