Evenimentul Zilei > Monden > Mirela Vaida nu s-a mai ascuns şi a spus-o! Ieri au aflat-o şi şefii de la „Acces direct”!
Mirela Vaida nu s-a mai ascuns şi a spus-o! Ieri au aflat-o şi şefii de la „Acces direct”!

Mirela Vaida nu s-a mai ascuns şi a spus-o! Ieri au aflat-o şi şefii de la „Acces direct”!

Prezentatoarea emisiunii „Acces direct” (Antena 1), Mirela Vaida, a dezvăluit într-un interviu acordat miercuri pentru DC News care au fost intenţiile iniţiale cu privire la celebrele personaje vasluiene Vulpiţa şi Viorel.

Conform sursei citate, Vaida a răspuns unei întrebări pe care mulţi telespectatori şi-au pus-o în cele 4 luni, de când Vulpiţa şi Viorel ţin capul de afiş la „Acces direct”: de ce nu îi trimit pe Veronica (n.r. – Stegaru) şi Viorel la muncă?

„I-am dus la o şcoală de agenţi comerciali şi de bucătari şi ospătari, dar în momentul în care i-am dus, adică acum vreo două luni, a început epidemia.

La începutul lui martie deja se închiseseră toate şcolile. Şi atunci ni s-a spus să revenim când se vor redeschide, noi, emisiunea, ne-am gândit să-i ajutăm cu toate aceste lucruri, să-i angajăm să-i vedem că sunt oameni la casa lor.

Ambiţia mea mare, ca om care are trei copii, este să reunesc această familie şi să o văd pe Veronica având instincte de mamă şi că va descoperi frumuseţea de a fi mamă alături de copilul ei pe care l-am cunoscut.

Copilul ei e un copil foarte inteligent, o fată foarte deşteaptă, foarte precoce, foarte atentă.

Mi-aş dori ca această familie e împreună, să-i văd pe amândoi că lucrează ceva onorabil, că Veronica, de pe urma succesului, rămâne cu aceste beneficii de imagine care să o poată ajuta în cariera ei, de om care vine la Bucureşti din provincie şi care o ia de la zero.

Eu îi încurajez. E totul stopat pentru că nu avem unde să-i trimitem la muncă. Nu se lucrează pe nicăieri, decât în magazinele alimentare şi acolo e full. Şi ei oricum nu au pregătirea necesară încă”, a declarat Mirela Vaida.