Mirela Vaida, cunoscuta prezentatoare de la Acces Direct, a stat în izolare la domiciliu paisprezece zile. Acest lucru deoarece la emisiunea pe care o moderează au fost mai multe persoane infectate cu Covid-19. Printre invitațîi infectați cu coronavirus au fost Viorel Stegaru și soţia lui, Vulpița .

Emisiunea este suspendată temporar, unul din motive fiind și acela că era perioada vacanței. .Mirela, după ce s-a încheiat perioada de izolare, a plecat împreună cu familia ei la Cluj.

„Bunica Tita și nepoții!”

„Bunica Tita și nepoții!”, a scris prezentatoarea pe contul său de Instagram.

„Cam demult nu ne-ai mai spus o povestioară cu Tita!!!! Sper să-ți umpli porbagajul cu povestioare, iar când ai timp, sau când ajungi acasă să ne povesteșți despre ce a mai făcut „soacră Tita”!!! / Doamne ce fruuumos. Să ți trăiască minunile/ Cea mai responsabilă mămică/ Am crezut că sunteți dumneavoastră, doamna Mirela în poză/ Să fie sănătoși și tu pe lângă ei”, sunt câteva dintre mesajele primite de la fani.

Mirela Vaida, realizatoarea emisiunii „Acces Direct”, a declarat recent, în cadrul „Observator” , că soții Veronica și Viorel Stegaru au fost confirmați cu COVID-19. Ea a explicat că și-a făcut un test rapid, deoarece a intrat în contact cu cei doi soți, rezultatul testului rapid fiind negativ. Realizatoarea și-a făcut și un test PCR. Rezultatul acestuia urmează să îi fie comunicat, cel mai probabil în cursul zilei de vineri.

Va mai prezenta Mirela Vaida Emisiunea Acces Direct?

În ultima vreme au circulat zvonuri potrivit cărora Simona Gherghe s-ar întoarce la Acces Direct, pe care acum o moderează Mirela Vaida. Vedeta a lămurit acest subiect. Ea a mărturisit că nu se va mai întoarce la emisiune.

„De pe frontul de mămicie, aș vrea să vă scriu câteva rânduri. Am fost mereu sinceră și, când s-a întâmplat ceva important în viața mea, am preferat să aflați de la mine, nu din surse. Iată-mă, așadar, în fața unui astfel de moment. Dragii mei prieteni, misiunea mea la Acces Direct s-a încheiat.

Decizia îmi aparține în totalitate și vine după multe nopți de nesomn. Am intrat într-o altă etapă a vieții mele și simt nevoia unei schimbări. Au fost 9 ani plini, cu bune și cu rele, în care am învățat multe. Despre lume, despre viață, despre mine”, a transmis de Simona Gherghe, pe rețelele de socializare, potrivit romaniatv.net.