Evenimentul Zilei > Monden > Mirela Vaida, anunţ surprinzător. Nu va prezenta Acces Direct. Motivul deciziei sale
Mirela Vaida, anunţ surprinzător. Nu va prezenta Acces Direct. Motivul deciziei sale

Mirela Vaida, anunţ surprinzător. Nu va prezenta Acces Direct. Motivul deciziei sale

Mirela Vaida a anunţat în cadrul emisiunii sale că luni va lipsi de la Acces Direct. Prezentatoarea a explicat şi motivul deciziei sale.

După atacul petrecut în platoul Acces Direct, prezentatoarea Mirela Vaida nu a mai fost activă pe reţelele de socializare. Aceasta suferind un real șoc după ce viața i-a fost pusă în pericol. Iar acum a anunțat că va lipsi de la emisiunea pe care o prezintă la Antena 1.

Mirela Vaida a anunțat că va lipsi de la emisiune în ziua de luni, 29 martie, explicând de ce şi cine o va înlocui în ziua în care nu va putea să fie prezentă în platou.

Vedeta a explicat de ce nu va putea să fie prezentă luni în emisiunea sa, mărturisind că va participa la filmările de la Te cunosc de undeva, așa că va trebui să fie înlocuită.

Mirela Vaida, anunţ de ultimă oră! Luni nu va prezenta Acces Direct. Motivul deciziei sale

Mirela Vaida va fi înlocuită în emisiunea Acces Direct cu Emilia Ghinescu, o cunoscută cântăreață de muzică populară.

„Luni nu voi fi prezentă la emisiune pentru că se filmează semifinala Te cunosc de undeva. Va veni cea care mi-a ținut locul și data trecută, Emilia Ghinescu. Ne vom vedea abia marți în direct, cu voia lui Dumnezeu. Luni vă așteaptă Emilia Ghinescu la Acces Direct”, a anunţat Mirela Vaida.

Mirela Vaida, mesaj emoționant după ce a fost atacată pe platoul de filmare

Mirela Vaida face tot posibilul să treacă peste acel incident care s-a petrecut în direct la Antena 1 după ce o femeie complet dezbrăcată a intrat în platoul emisiunii și a vrut s-o lovescă cu o cărămidă mare.

Mirela Vaida a postat un mesaj emoționant pe Instagram unde le-a mărturisit internauţilor că le este recunoscătoare pentru toate mesajele de încurajare pe care le-a primit din partea lor și că își dorește mult ca viața ei să revină cât mai repede la normal.

„Dragii mei, trec printr-o perioada grea! Dar nu imposibila! Va multumesc pentru gandurile bune care m-au ajutat si mi-au dat putere! Vreau sa revin cat mai curand la viata mea obisnuita, cu incredere in oameni, cu chef de viata si rasete, cu speranta si credinta! Le datorez asta copiilor mei care au nevoie de mine in fiecare moment, familiei, parintilor, prietenilor si colegilor care mi-au fost aproape! Va sunt recunoscatoare pentru fiecare gand bun! Va imbratisez!?” a scris Mirela Vaida, pe contul personal de socializare.