Nașul Becali bănuiește că antrenorul U21, Mirel Rădoi, a vrut astfel să se răzbune pe el, după ce, cu ceva timp în urmă, l-a dat afară de pe banca FCSB. 

 

„Nu aș vrea să profite cineva de această emulație din jurul băieților. Acest lucru mă deranjează. Mă refer aici la nașul meu (n.r. Gigi Becali). Trebuie să înțeleagă că lucrurile aici sunt foarte clare. Va juca cine se antrenează și poate ajuta din start sau pe parcursul meciului. Aici nu e că dacă vedem ceva la televizor sunăm să facem o schimbare”, a declarat Mirel Rădoi la conferința de presă premergătoare partidei cu Franța, scrie gsp.ro.

 

Rădoi a făcut aluzie la telefoanele pe care latifundiarul din Pipera le tot dădea antrenorilor Fcsb, în timpul meciurilor, pentru a introduce sau a scoate vreun jucator, practică devenită frecventă de-a lungul ultimelor campionate. Nicolae Dică sau Mihai Teja, ultimii antrenori ai ros-albaștrilor, aveau în buzunar echipa alcătuită de Becali, iar la telefon acesta solicita schimbarile în funcție de preferințele de moment.