Evenimentul Zilei > Social > Mirel Curea îl face de râs pe Iulian Bulai. Cu materialul clientului. Record de like-uri
Mirel Curea îl face de râs pe Iulian Bulai. Cu materialul clientului. Record de like-uri

Mirel Curea îl face de râs pe Iulian Bulai. Cu materialul clientului. Record de like-uri

Deputat la a doua legislatură, USR-istul Iulian Bulai a ținut din nou să iasă din anonimat, folosindu-se, pe o rețea de socializare, de aniversarea marelui poet național Mihai Eminescu. Jurnalistul Mirel Curea l-a făcut însă de râs.

Mirel Curea îl face de râs pe Iulian Bulai. Cu materialul clientului. Record de like-uri Practic postarea lui Bulai a întrunit mai puține like-uri decât comentariul înserat de jurnalist.

Iată ce a scris Bulai pe pagina sa de Facebook:

„Dacă Eminescu ar fi trăit astăzi:
– ar fi semnat pentru “Fără penali în funcții publice”.
– ar fi eliminat pensiile speciale.
– ar fi desființat inspectoratele școlare, pe care le știa bine.
– ar fi vrut să construim mai repede autostrada A8, pentru a ajunge mai repede de la Iași la Viena.
– ar fi reformat radical TVR, SRR și CNA.
La mulți ani, Mihai!

Mulțumim pentru moștenirea primită de la tine”.

Mirel Curea îl face de râs pe Iulian Bulai

Astfel, comentariul postat de Mirel Curea, care a strâns peste 2.000 de like-uri, devansând postarea priopriu-zisă, a fost următorul: „Ați fi fost în mare încucătură, pentru că poetul ar fi semnat și pentru „Fără tembeli în parlament”.

Se pare că românii au devenit mult mai receptivi la umor și contrariați la postări inepte, fie ele scrise și de „mari” politicieni.

Nu vrem să comentăm stupizenia postată de Iulian Bulai, îi lăsăm pe cetățeni să aprecieze valoarea unui astfel de personaj, aflat în postura de a propune și vota legi în Parlament.

Bulai i-a etichetat și pe Fecioara Maria și pe tatăl lui Iisus

Din nefericire nu este singurul derapaj spre penibilitate, ca să ne exprimăm elegant, a deputatului USR.

Personajul afirma, chiar în ziua de Crăciun a anului 2019 că Fecioara Maria este considerată mamă-surogat, tatăl lui Iisus – un om trecut de prima tinerețe care a luat o adolescentă…

„Un copil. Sărac și provenit dintr-o familie foarte ciudată. Un tată trecut de prima tinerețe și o mamă adolescentă. Apărut în lume fără ca părinții lui să fi făcut dragoste. Cu o mamă surogat și un tată care acceptă paternitatea fără să fi contribuit la ea. Refuzat de comunitate. Născut fără ca părinții să fi fost căsătoriți, doar logodiți. Nașterea lui arată extradordinarul dar și limitele societății în care a apărut.

Acum 2000 de ani s-au întâmplat cele scrise mai sus(…) a scris pe pagina de Facebook, Bulai.

Președinte la Comisia de Cultură a Camerei Deputaților

Iulian Bulai, care este și președintele Comisiei de Cultura si Mass Media din Camera Deputatilor a avut evident ceva și cu show-ul „Vacanța Mare” de pe TVR1, în noaptea de Revelion. Probabil nu l-a priceput.

El cataloghează emisiunea dată de TVR 1 în noaptea dintre ani drept un „show de prost gust”, generând o adevărată dispută. Care continuă și în prezent.