Mircea N. Stoian atacă din nou emisiunea "Un show păcătos": "Eram o legumă de televiziune. Aveam rolul de moş libidinos şi prost"

Mircea N. Stoian atacă din nou emisiunea "Un show păcătos": "Eram o legumă de televiziune. Aveam rolul de moş libidinos şi prost"

Mircea N. Stoian, invitatul permanent al emisiunii de noapte de la Antena 1, a declarat că unul dintre motivele pentru care a ales să plece este acela că ajunsese "o legumă de televiziune".

După ce a invocat că a părăsit show-ul de la Antena 1 din cauza salariului mult prea mic, Mircea N. Stoian a explicat, pe contul său de Facebook, că remuneraţia n-a fost singurul motiv din cauza căruia a plecat de la "Un Show păcătos". "Legat de plecarea mea de la emisiunea Un show păcătos ar trebui să fac o precizare care se impune. Imaginea construită fără voia mea, dar cu acordul meu tacit care vad că prinde acum este aceeea de moş libidinos şi prost PUŢINI AU ÎNŢELES, ŞI MĂ REFER AICI LA CEI INTELIGENTI că am jucat un rol poate cel mai lung şi mai dificil din viaţa mea. Am fost libidinos pentru că aşa cerea personajul. în emisiunile în care am fost normal şi am vorbit puţin sau am renunţat la mitocănie audienţa a scăzut dramatic. La OTV eram considerat un câine care muşcă rău. La Capatos am ajuns o legumă de televiziune.

Este principalul motiv pentru care am dat dracului şi bani şi tot. Să vedem cine va mai intra în acestă capcană mediatică, pe bani puţini şi în condiţiile infernale pe care le-am suportat eu. LA UN SHOW PACATOS SAU CUM SE VA CHEMA IN VIITOR NU REVIN NICI MACAR IN CALITATE DE INVITAT indiferent câţi bani vor fi puşi la bataie. La alte televiziuni sau la alte emisiuni inclusiv la Antene da. La Capatos nu, definitiv. să facă audienţă cu invitaţii lui, eu nu mai am ce căuta acolo", a scris Mircea N. Stoian pe Facebook.

Ne puteți urmări și pe Google News