Evenimentul Zilei > Vremea > Mircea Lucescu, mutare neașteptată în lumea fotbalului. Ce echipă va prelua?!
Mircea Lucescu, mutare neașteptată în lumea fotbalului. Ce echipă va prelua?!

Mircea Lucescu, mutare neașteptată în lumea fotbalului. Ce echipă va prelua?!

Celebrul antrenor Mircea Lucescu este pe punctul de a prelua o echipă la care nimeni nu s-ar fi gândit până acum.

Mircea Lucescu este pe cale să facă o nouă mutare caracteristică! E gata să accepte oferta primită de la echipa cu care s-a luptat la baionetă în toată perioada în care a antrenat cu mare succes pe Sahtior, adică Dinamo Kiev.

Multă lume ar fi băgat mâna în foc că antrenorul român nu ar alege chiar dinamo Kiev, mai ales că de-a lungul anilor au mai fost tentative din partea lui Igor Surkis, pe care le-a refuzat. Inclusiv anul trecut, în august, au existat negocieri cu patronul lui Dynamo!

Însă lipsa unui alt plan pe placul lui Lucescu pentru revenirea pe banca tehnică, care să cuprindă o reconstrucţie, şi tentaţia de a se lupta tocmai cu echipa pe care el a făcut-o mare îl fac pe tehnician să fie gata de această provocare.

„Nu am furnizat aceste informații până acum, deoarece este greu de crezut, dar deja din mai multe surse confidențiale susţin că, cel mai probabil, noul antrenor al lui Dynamo Kiev este Mircea Lucescu. Cred că toţi sunt morţi acolo”, se scrie pe pagina de Facebook a celor de la Druzi Dynamo, una a comunităţii fanilor echipei din Kiev.

Mircea Lucescu  a antrenat 12 ani în Ucraina, perioadă în care a câștigat de 8 ori campionatul, 6 Cupe ale Ucrainei și 7 Supercupe.

De asemenea, a cucerit Cupă UEFA, iar participările în Liga Campionilor i-au permis să adune peste 100 de meciuri, scrie Digisport.


Jurnalistul Igor Burbas, din Ucraina, dă detalii despre mutare: Lucescu a vizitat deja baza lui Dinamo Kiev de la Koncha-Zaspa și poartă negocieri avansate pentru a prelua formația.

Ucrainenii au avut o listă de 5 antrenori pentru a-l înlocui pe Oleksiy Mykhaylychenko: Slavoljub Muslin, Nenad Bjelica, Yuriy Maksimov, Sergiy Rebrov și Mircea Lucescu. Aceștia s-au concentrat pe „Il Luce” pentru că era liber de contract.

Publicat in categoriile: Vremea
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: