Evenimentul Zilei > Sport > Mircea Lucescu l-a scos din minți: „Să nu se facă de râs, că are o vârstă respectabilă, să vorbească mai puțin”
Mircea Lucescu l-a scos din minți: „Să nu se facă de râs, că are o vârstă respectabilă, să vorbească mai puțin”

Mircea Lucescu l-a scos din minți: „Să nu se facă de râs, că are o vârstă respectabilă, să vorbească mai puțin”

Ionuț Negoiță i-a dat o replică dură lui Mircea Lucescu, deranjat de afirmațiile tehnicianului

Ionuț Negoiță, finanțatorul echipei Dinamo, s-a enervat din cauza ultimelor declarații făcute de Mircea Lucescu. Antrenorul afirmase că Negoiță nu are de gând să vândă clubul din Ștefan cel Mare, iar știrea cu investitorii din Emiratele Arabe Unite este un fake news. Finanțatorul „câinilor” a reacționat.

Ce m-a deranjat cel mai tare este dezinformarea că eu n-aș spune adevărul vizavi de Dinamo. Apoi a zis că datoriile reale ar fi de 6,7 milioane de euro. N-am o problemă apropo de faptul că face PR altora, poate s-a apucat de treaba asta după ce a lăsat antrenoratul deoparte. N-am ranchiuni vizavi de domnul Badea, de asemenea, domnul Lucescu indicându-l ca potențial salvator al lui Dinamo. Îmi dau tot concursul față de domnul Badea sau altcineva care să preia Dinamo!

A mai zis că sunt fake news chestiile legate de șeici, de fondurile de investiții. Sunt mai mult de acord decât împotrivă cu acest subiect.

Înainte să fac anunțul că vând Dinamo pe un leu, l-am sunat și am încercat să discut cu dânsul, că poate are idei, să găsim o soluție pentru viitorul clubului, un sfat, ceva. Ciudat e că nu mi-a mai răspuns la telefon! Eu înțeleg că toată lumea vrea să-și țină banii în buzunar, iar în fotbal sunt doar persoanele care vor doar să primească, nu și să dea ceva înapoi la fotbal.

Nu știu dacă dânsul a făcut ceva pentru Dinamo, la rivale se tot duce, par ciudate prezențele dânsului acolo! Și-a făcut abonament la cele două entități ale suporterilor dinamoviști, socios, să dea 3 lei, 5 lei ceva?! Mă așteptam ca dânsul să fie printre primii în acele organizații, nu să se înscrie în corul mincinoștilor care dezinformează! Dacă e mai pregătit ca ANAF-ul, acolo Dinamo apare că are datorii de 2 milioane de euro, se poate verifica, să ne spună și nouă. Sunt chestiuni publice, la vedere.

Dacă nu face mare lucru pentru Dinamo, să nu se facă de râs, că are o vârstă respectabilă, să vorbească mai puțin, să nu mai dezinformeze, că e plin fotbalul românesc de dezinformatori. Mi-e teamă că devine penibil, așa că măcar să se abțină. Dacă vrea să facă ceva concret pentru Dinamo, atunci să facă ceva palpabil! Cei ce nu fac nimic, pentru Dinamo măcar să tacă!”, a spus Negoiță pentru gsp.ro.