Evenimentul Zilei > Sport > Mircea Lucescu a semnat cu una dintre cele mai mari rivale. Fanii îi sunt ostili românului
Mircea Lucescu a semnat cu una dintre cele mai mari rivale. Fanii îi sunt ostili românului

Mircea Lucescu a semnat cu una dintre cele mai mari rivale. Fanii îi sunt ostili românului

O alegere surprinzătoare, care nu este privită cu ochi buni de multă lume.

Revenire spectaculoasă în fotbal pentru Mircea Lucescu (74 de ani). Antrenorul român a bătut palma cu oficialii echipei Dinamo Kiev și îi va pregăti pe „alb-albaștri”. „Il Luce” va conduce astfel una dintre cele mai mari rivale ale carierei.

Și asta pentru că în perioada 2004 – 2016, tehnicianul român a lucrat la Șahtior Donețk. Cu „minerii” a reușit să câștige Cupa UEFA, în perioada 2008 – 2009, cea mai mare performanță a carierei. Fanii celor de la Dinamo Kiev nu au uitat ostilitatea pe care a avut-o Lucescu față de acest club și au protestat în scris pe rețelele de socializare.

„Am crezut că e vorba doar de alegere nefericită, dar acum credem că șefii clubului au pierdut orice urmă de bun simț, onoare și demnitate.

Numirea unui antrenor de 74 de ani, care mereu a avut reacții incorecte față de Dynamo Kiev, este un scuipat în ochii suporterilor, iar Surkis ar trebui să realizeze că vor fi consecințe”, au tunat suporterii, care au mai spus:

„În acest moment, apelăm la toți cei de la Dynamo Kiev care mai posedă o fărâmă de respect să semneze o declarație prin care să-și exprime dezacordul.

De asemenea, rugăm pe fanii care suferă pentru să urmărească mesajele noastre pentru că protestele nu vor întârzia. Surkis, pleacă de la Dynamo.”

Fost jucător al formației din Kiev, Oleksandr Aliyev este și el nemulțumit de numire. „Conducerea râde de fanii lui Dynamo și îi scuipă în față. Mircea Lucescu a lucrat 12 ani la Șahtior și mereu a avut lupte cu echipa noastră. Iar aceste lupte au decurs oribil.

Nu știu cum oficialii clubului ar mai putea să-i privească pe suporteri în față și să discute cu ei. E un șoc. Eu n-am nicio problemă cu Mircea Lucescu, sper să obțină rezultate bune aici. Dar conducerea a uitat ce comentarii făcea el la adresa lui Dynamo, pe vremea când o antrena pe Șahtior”, a declarat ex-fotbalistul.

 

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: