Evenimentul Zilei > Politica > Mircea Diaconu transmite un mesaj bombă de la Bruxelles. „Vă spun ceva ce nu știți”
Mircea Diaconu transmite un mesaj bombă de la Bruxelles. „Vă spun ceva ce nu știți”

Mircea Diaconu transmite un mesaj bombă de la Bruxelles. „Vă spun ceva ce nu știți”

Europarlamentarul Mircea Diaconu a afirmat, miercuri, că președintele Parlamentului European, Antonio Tajani, a exprimat un punct de vedere „abrupt” prin care a cerut autorităţilor din România „să înceteze orice în zona de justiție”.

Diaconu susţine că Tajani este în campanie electorală şi prin atitudinea sa încearcă să obţină cât mai multe voturi fiind în campanie electorală, potrivit dcnews.ro

„Azi, la Bruxelles, s-a exprimat domnul Tajani, abrupt, chiar la începutul ședinței, lucru care m-a enervat destul de tare. Cerea autorităților din România, pe linie politică sau administrativă, să înceteze orice în zona de justiție. Să se oprească toate și așa mai departe. Ceea ce mi se pare absolut aiurea!”

„Vă spun ceva ce nu știți. De vreo două săptămâni, domnul Tajani cum apare pe undeva… sunt niște deputați care îl acuză, îl ceartă pentru niște declarații de iubire, admirație, ceva de genul acesta, pentru Mussolini. (…) Domnii aceștia se află în campanie, fără discuție, și țintesc voturi, o anumită parte din publicul lor", a precizat europarlamentarul.

„Și în România e la fel. Fiecare țintește ceva. Eu zic să nu ne speriem prea tare", a adăugat acesta.