Evenimentul Zilei > Actualitate > Mircea Badea vs. Tudor Chirilă. Acuzaţiile GRAVE pe care omul de televiziune i le aduce solistului trupei Vama
Mircea Badea vs. Tudor Chirilă. Acuzaţiile GRAVE pe care omul de televiziune i le aduce solistului trupei Vama

Mircea Badea vs. Tudor Chirilă. Acuzaţiile GRAVE pe care omul de televiziune i le aduce solistului trupei Vama

Mircea Badea reuşit să mai supere o vedetă din România datorită declaraţiilor sale. De această dată este vorba de Tudor Chirilă, artistul fiind acuzat că-l simpatizează pe fostul ministru al Culturii din considerente de nepotism.

Mircea Badea l-a acuzat dur pe Tudor Chirilă că acesta are un interes personal pentru care i-a luat apărarea fostului ministru al Culturii, Vlad Alexandrescu, solistul trupei Vama având legături de rudenie cu soţia lui Alexandrescu. 

Artistul a replicat că nu are niciun interes personal legat de ministrul Culturii, iar soţia acestuia este o verişoară “vitregă”.

"Nu m-am gândit niciun moment că înainte să îmi exprim o opinie sau să particip la un protest eram obligat să mă gândesc la o legătură atît de îndepărtată cu un om care mi-e străin. Eu nu am apărat un om, ci un principiu și, mai ales o viziune despre reforma în cultură care a fost amputată din fașă de interese financiare și politice", a scris Chirilă pe contul său de Facebook.