Mircea Badea, comentariu spumos la adresa Oanei Bogdan care vrea să desființeze domeniul lui Cioloș. „Sunt fan”

Mircea Badea, comentariu spumos la adresa Oanei Bogdan care vrea să desființeze domeniul lui Cioloș. „Sunt fan”

Afirmațiile Oanei Bogdan, membru în conducerea PLUS, potrivit cărora ar fi de preferat desființarea proprietății private și vieții de cuplu, în favoarea traiului în grup, au fost comentate, în stilul caracteristic, de Mircea Badea. „Îți dai seama de ce stătea duduia? Deci de 1 Decembrie a zis: Omenirea trebuie să renunțe la proprietăți, să nu mai aibă nimeni nimic și astfel trebuie să trăim într-o minunăție și acest lucru se va întâmpla în timpul vieții mele'', a spus Mircea Badea la începutul emisiunii „În gura presei”, de la Antena 3.

„Este o duduie în conducere sau nu știu cum să spun. Sunt suficienți membri în gașca lui Cioloș încât să existe membri și conducere? Este o doamnă, membră în conducerea găștii lui Cioloș, ei spun că este partid. Se numește PLUS, ceea ce înseamnă că ei vor fi mereu în plus. Despre această doamnă, Cioloș a spus că este roata motrice din spatele partidului. Deci are tracțiune pe spate gașca lui Cioloș? Femeia se gândește la omenire. Este o gânditoare, nu se luptă ea cu ciuma roșie. Omenirea, tată. Este o gânditoare. Este hamangioaica. Putem să îi spunem?

În grupuri de câți? De asta și-au făcut ăștia partid? Au zis să încerce și în grup? Cum era lozinca aia? Acum ai cu cine. Ei, acum ai un grup. Sigur, destul de mic. E aproape un cuplu, dar e un grup, un grupuleț”, a comentat Mircea Badea.

Afirmațiile Oanei Bogdan au fost făcute pe 1 decembrie 2018, de Ziua Națională a României. „Îți dai seama de ce stătea duduia? Deci de 1 Decembrie a zis: Omenirea trebuie să renunțe la proprietăți, să nu mai aibă nimeni nimic și astfel trebuie să trăim într-o minunăție și acest lucru se va întâmpla în timpul vieții mele'', a spus Mircea Badea la începutul emisiunii „În gura presei”, de la Antena 3.

Ne puteți urmări și pe Google News

 

„Sunt fanul acestei doamne. Vreau să fie prim-ministru”, a declarat Badea.

În ceea ce privește declarația referitoare la desființarea agriculturii, Mircea Badea spune că Oana Bogdan dorește desființarea domeniului unde Dacian Cioloș a fost comisar european și că am avea numai animale sălbatice.

„Am avea vaci sălbatice, găini sălbatice, oi sălbatice... Dumnezeiesc. Ea ar desființa domeniul unde colegul ei de partid a fost comisar european. L-a pus și pe Cioloș securitatea internațională comisar la agricultură.

Deci dânsa a zis că ar vâna practic, în grup...Asta cu cine se aseamănă se adună nu este o vorbă în vânt.. Deci doamna ar vâna în grup și nu ar avea proprietăți. Băi, dar Dragnea? Băi, el ar pescui. Mă gândesc că obsesia lor este Dragnea. Deci hei, eu sunt fanul acestei doamne. Oana Bogdan, membră în conducerea PLUS, numită de Cioloș roata motrice din spatele partidului. Deci eu vreau ca Oana Bogdan să fie prim-ministru. Sunt fan, nu ai cum să nu fii fan. Tu auzi? În grup…”, a continuat Mircea Badea.